Naisvihan aakkoset- työttömien kurjistamiseen

Jos nainen osallistuu politikkaan ja varsinkin menestyy, on hänet lannistettava keinolla millä hyvänsä, kuten kaikilla aloilla näyttää olevan tapana, jopa pelastustoimessa, mutta tämä jo ylittää kaiken, että työllisyystoimia mitataan työttömyysasteella ja kun se ei näytä huonolta, niin lisätään hieman ikävuosia työttömille, nyt lainatakseni suoraan tilastotietoutta: ”Työttömyysaste on työttömien prosenttiosuus saman ikäisestä työvoimasta eli työllisistä ja työttömistä. Koko väestön työttömyysaste lasketaan 15–74-vuotiaiden työttömien prosenttiosuutena saman ikäisestä työvoimasta.” eli muistakaa nyt kaikki eläkeläiset yli 64-vuotiaatkin ilmoittautua työttömiksi, niin saadaan tilastot kuntoon. Ihan 74-vuotiaaksi asti kyseinen toimi on mahdollista, jos oikein naisviha vaivaa. Kyllä kansa nyt on ihmeissään, kun työttömien määrä kasvaa ja päästään pitämään yllä kunnon työvoimareserviä.

Mitä tulee hallituksen työllisyystoimiin, niin ehdottomasti täytyy sanoa, että jälleen se näyttää olevan työttömän vika ettei hänelle ole työpaikkaa; hakemuksia tulee laittaa kerran viikossa, muista nyt ehdottomasti hakea myös myyntityöhön provikkapalkalla, jossa joudut vielä maksamaan kymmenien tuhansien korvaukset, jos vahingossa lipsahtaa asiakkaan nimi tai muut tiedot, palkkaa tosin tulee sopimuksista, kuulemma ihan ruhtinaallisesti, kunhan ensin jaksat maksaa työmatkat puoli vuotta ilman palkkaa. Ja auta armias, jos jäät työttömäksi, niin saat karenssipäiviä, sillä eihän työttömällä kuluja ole, eikä tarvetta maksaa ruokaa ja asuntoakaan. Joskus ihan hävettää, että olen Vihreän puolueen jäsen.

Hesaria luettuani, niin jäi käsitys tästä osasta luettuani, että eikös ansiosidonnainen enää koskekaan köyhää, tai jos työttömyyttä on edeltänyt tuloja vähentävä sairastelu, vai mitä tämä tarkoittaa: ” Työssäoloehdon täyttäminen on edellytys ansiosidonnaisen saamiselle. Nykyisin työssäoloehtoon luetaan viikot, joina henkilö on tehnyt vähintään 18 työtuntia. Vastaisuudessa työssäoloehtoa kertyisi, jos tietyllä ajanjaksolla palkka on täyttänyt edellytetyn vähimmäisvaatimuksen.” Eli lällällää, et tavoittanutkaan 10 000 tuloja kuukaudessa, joten pahoittelen, et saa ansiosidonnaista työttömyysturvaa. Eli jo olet saanut työpaikaksesi alipalkatun työn, niin et ole edes ansiosidonnaisen saajaksi kelpuutettu. Potkikaa nyt vielä enemmän pienipalkkaisia, alipalkattuja naisia. Ei ihme, että Vihreiden kannatus menee alaspäin kuin lehmän häntä.

T: Sari

P.S Vantaan valtuustossa oli esillä Sirpa Siru Kauppisen aloite kouluväkivallan hillitsemiseksi ja Ulla Kaukolan aloite, eipä siellä juuri muilta mitään sitten ollutkaan aloitteissa. Toivottavasti huomioitte asian tammikuussa, jossa käydään Suomen tärkeimmät vaalit terveydenhuoltosi, sosiaalipalveluidesi kannalta ja ei, ei ole kyse Niinistön kolmannesta kaudesta, vaan aluevaaleista.

 

+1
Sari Järveläinen
Vihreät Vantaa

Mainostenjakaja, koulutukseltaan tietotekniikan diplomi-insinööri ja sähköautomaatioinsinööri, opiskelen YAMK-tutkintoa Metropoliassa. Uteliaisuus ajaa ajamaan ja tutkimaan asioiden todellista olemusta, lähiluonnon, avoimuuden ja toisten tukemisen puolesta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu