Pekka Haavisto 10– Koko kansan presidentti

Pekka Haavisto on enemmän koko kansan presidentti, kuten Sauli Niinistö, saaden ääniä, niin oikealta kuin vasemmalta keskustaa unohtamatta. Tänään pidin punaisia villasukkia Yin Joogassa, kuten Anton konsanaan Pekka Haaviston kampanjabussissa ja oli hyvä, kivuton olo. Olen kannattanut Pekka Haavistoa joka vaalissa ja myös äänestänyt häntä. Hän on haastatellut minua hyvinvointivaalien tapahtumassa Myyrmäen asemalla kannustaen jokaista Vantaalaista vihreää ehdokasta hyvinvointivaaleissa edistämään koko Vantaa-Keravan hyvinvointialueen asioita, keräämään ääniä vaikka oli ulkoministeri tuolloin. Ei voi sanoa, etteikö hän välittäisi miten tavallisten ihmisten asioita hoidetaan.

Haavisto on omasta mielestään oikealla, mutta välittäen myös ihmisten hyvinvoinnista kaikkien tuloryhmien kohdalla, se on Vihreiden oikeistopolitiikkaa, myös ihmisistä ja heidän toimeentulosta huolehtimista talouden realiteetit muistaen ja niitä kunnioittaen. Talouden kokonaiskuvaa kohentaen Suomessa, niin työllisyydessä, kuin luonnon monimuotoisuuden puolustamisessa ja ihmisten oikeudessa asumiseen ja elämiseen.

Niin vasemmalta kuin oikealta tai keskeltä poliittisesti, niin toivon teidän valitsevan koko kansan presidentiksi Pekka Haaviston 10, kuten minäkin teen.

T: Sari

P.S Lentorata vasta Vantaan talouden ahdinkoon viekin.

Sari Järveläinen
Vihreät Vantaa

Koulutukseltaan tietotekniikan diplomi-insinööri ja sähköautomaatioinsinööri, opiskelen YAMK-tutkintoa Metropoliassa. Uteliaisuus ajaa ajamaan ja tutkimaan asioiden todellista olemusta, lähiluonnon, avoimuuden ja toisten tukemisen puolesta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu