Kehitin uuden huuha, anteeksi vaihtoehtoterapian. Vaihtoehto homeopatialle.

Olen seurannut usarin keskustelua huuha… hups, siis vaihtoehtohoidoista. Keskustelusta innostuneena kehitin oman huuha…. hups. siis vaihtoehtohoitoni. Esittelen hoitoni nyt ensimmäistä kertaa.

Puhaltaminen on ihmiskunnan vanhin kivunlievityskeino. Kun telomme esim. sormemme, yleensä alamme vaistomaisesti puhallella vammaa. Kun näemme lapsen kolhivan itsensä, alamme vaistomaisesti lievittää lapsen kipua puhaltamalla. Kaikki muistanemme, miten myös omaa kipuamme hoidettiin puhaltamalla ollessamme vielä lapsia. Puhaltaminen on siis luonnonmukainen ja vaaraton hoitokeino.

Aloin tutkia asiaa tarkemmin ja kehitin tehokkaan puhaltamishoitoni. Arvioin jokaisen potilaan yksilöllisesti ja teen tarkan hoitosuunnitelman. Joihinkin vammoihin tehoaa parhaiten pitkä, voimakas puhallus, joihinkin vammoihin taas tulee ns. huohottaa, eli antaa monta lyhyttä puhallusta nopeassa tahdissa. Joskus vain kevyt henkäily tehoaa parhaiten. Sangen usein vaiva edellyttää erilaisten puhallustekniikoiden yhdistelmää. On myös erittäin tärkeää, että puhaltamisen aikana suussa pidetään juuri kyseiseen vaivaan sopivia rohdoksia ja yrttejä. Esittelen tässä muutamia käyttämiäni yrttejä:

Piparminttu sopii erittäin hyvin vaivaan kuin vaivaan, ja aloitankin jokaisen hoitokerran pureskelemalla piparminttupurukumia.

Persilja puhdistaa erittäin tehokkaasti elimistöä ja persiljalla on myös ihoa nuorentava vaikutus. Pureskelen kourallisen persiljaa, jos potilalla on esim. ihottumaa tai kuona-aineiden kerääntymisestä johtuvia kipuja.

Kofeiini vaikuttaa voimakkaasti keskushermostoon. Hermostokivuista kärsivien potilaiden kohdalla imeskelen kahvipapuja ennen puhaltamista.

Valkosipulilla on antibioottinen vaikutus, ja se onkin tehokas lääke tulehduksista aiheutuvien kipujen hoitoon. Valkosipulin pureskelemisesta kyllä perin ylimääräisen maksun.

Virmajuuri poistaa tehokkaasti stressiä ja jännitystä. Virmajuurella on myös piristävä vaikutus. Lopetan hoitoni aina purskuttamalla suussani virmajuuresta uutettua teetä ennen viimeistä puhaltelukertaa, jotta potilaalle jää pirteä ja iloinen olo.

Esittelin tässä vain muutamia hoitooni soveltuvia yrttejä. Teen uutterasti tutkimustyötä, että löytäisin lisää luonnonmukaiseen kivunlievitykseen sopivia kasveja.

Hinnasto:

Perushoito 20 min  + 3 yrttiä                    30€

Lisähoito / 5 min                                           6€

Lisäyrtit /Yrtti                                               6€

Lisämaksu valkosipulin pureskelusta    12€

 

Alan jo lähitulevaisuudessa markkinoimaan tätä kehittämääni vaihtoehtoista kiputerapiaa. Olen keksinyt terapialleni nimenkin:

Suuri Puhallus!

+13
sarilait
Tampere

Olen yhteiskunnallisesti niin merkityksetön ihminen, että voin esiintyä omalla nimelläni.
Tällä hetkellä olen Piraattipuolueen rivijäsen, en aktiivi. En ole ehdolla minnekään ainakaan nyt ja tuskin olen tulevaisuudessakaan. Omat ongelmansa on Piraattipuolueellakin, mutta millä puolueella ei olisi? Jos tiedät paremman, vakuuta minut.
En kuitenkaan laita puolueekseni PiPua lähinnä siksi, että kirjoitukseni harvoin koskevat piraatteja lähinnä olevia asioita. En tahdo joka blogissa ilmoittaa, että ajatukset ovat omiani, eivät puolueen. Viestiä saa lähettää os. sarilait at hotmail piste com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu