Ikävä heippalappu

 

Järkytyin pahemman kerran, kun näin tämän kirjoituksen asuintaloni ilmoitustaululla. Onhan näistä kerrottu, mutta asia koskettaa enemmän, kun aiheeseen törmää omassa elinympäristössään. Tässä tapauksessa on ilmeisesti käynyt niin, että ukrainalaisia on luultu venäläisiksi. Tämä ei kuitenkaan ole mikään tekosyy. Jaksan aina ihmetellä uhkailijoiden ja kiusaajien mielenliikkeitä. Ukrainan sota käy kyllä myös omiin tunteisiini, mutta millä tavoin äitien ja lasten uhkailu auttaa asiaa?

En luonnollisestikaan tunne kaikkia taloni asukkaita. Minulla on kuitenkin ollut aina sellainen kuva, että naapuristoni koostuu mukavista ja kunnollisista ihmisistä. Nyt jään ihmettelemään, kuka naapureistani on noin ilkeä ja halpamainen.

+16
sarilait
Tampere

Olen yhteiskunnallisesti niin merkityksetön ihminen, että voin esiintyä omalla nimelläni.
Tällä hetkellä olen Piraattipuolueen rivijäsen, en aktiivi. En ole ehdolla minnekään ainakaan nyt ja tuskin olen tulevaisuudessakaan. Omat ongelmansa on Piraattipuolueellakin, mutta millä puolueella ei olisi? Jos tiedät paremman, vakuuta minut.
En kuitenkaan laita puolueekseni PiPua lähinnä siksi, että kirjoitukseni harvoin koskevat piraatteja lähinnä olevia asioita. En tahdo joka blogissa ilmoittaa, että ajatukset ovat omiani, eivät puolueen. Viestiä saa lähettää os. sarilait at hotmail piste com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu