Ihmettelyä Trumpin esikunnan toimista.

Kerron heti alkuun, etten tunne Yhdysvaltojen lainsäädäntöä tai vaalitapoja käytännössä lainkaan. Trumpin esikunnan vauhkoaminen on kuitenkin herättänyt minussa suurta ihmetystä. 

Jos nyt syntyisi niin epätodennäköinen tilanne, että Trumpin joukot todella pystyisivät todistamaan vaalivilpin, eikö demokraattisessa maassa pitäisi järjestää uudet vaalit? Eihän politiikka ole urheilua, jossa dopingista kärähtänyt menettää pallinsa seuraavaksi tulleelle. Näin äkkiä ajateltuna en keksi mitään perusteltua syytä sille, että Trumpista tulisi automaattisesti uusi presidentti. Ennen vaaleja käytiin lehdissä spekulaatiota siitä, mitä tapahtuu jos syntyy pattitilanne, eikä kumpaakaan ehdokasta voida julistaa voittajaksi. Siinä tilanteessa ohjat ottaisi ilmeisesti Nancy Pelosi, kunnes uudet vaalit olisi käyty lävitse.  

Kuten totesin, en tunne Yhdysvaltojen lainsäädäntöä, ja Amerikassahan kaikki on tunnetusti mahdollista. Kunhan tässä ihmettelen.  

sarilait

Olen yhteiskunnallisesti niin merkityksetön ihminen, että voin esiintyä omalla nimelläni. Tällä hetkellä olen Piraattipuolueen rivijäsen, en aktiivi. En ole ehdolla minnekään ainakaan nyt ja tuskin olen tulevaisuudessakaan. Omat ongelmansa on Piraattipuolueellakin, mutta millä puolueella ei olisi? Jos tiedät paremman, vakuuta minut. En kuitenkaan laita puolueekseni PiPua lähinnä siksi, että kirjoitukseni harvoin koskevat piraatteja lähinnä olevia asioita. En tahdo joka blogissa ilmoittaa, että ajatukset ovat omiani, eivät puolueen. Viestiä saa lähettää os. sarilait at hotmail piste com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu