Diili1 Aarrejahti

Ensimmäisen Diili-jakson tehtävänä oli aarrejahti. Joukkueiden piti toimittaa tietyt esineet määräaikaan mennessä. Suunnitteluaikaa tähän oli niukasti eikä suunnitelmasta saanut poiketa ennen tehtävän alkua. Miesten joukkue lähti tavoittelemaan ensin vaikeampia esineitä, koska arvasimme sen, että joistain esineistä voi tulla haastavia.

Kommelluksilta ei vältytty, kun tehtävän suoritusaika alkoi. Ensimmäisen jakson perusteella naisten joukkue yritti asettaa esteitä miesten joukkueelle, mutta eipä ne oikein onnistuneet. Flyygeli-leivoksia oli juuri sopiva määrä molemmille joukkueille ja tarjoaja suorastaan tarjosi niitä yhtenä könttänä. Tästähän sitten saatiin vielä neuvotella, vaikka kaupat oli lyöty lukkoon jo puhelimessa, mutta tarjoaja oli tehnyt kaupat molempien joukkueiden kanssa. On hyvä muistaa, että suullinen sopimuskin on pätevä.

Tallinnan matkalippuja on yleensä helppo hankkia, mutta eipä ollutkaan kyseisenä päivänä, kun niitä ei tällä kertaa voinut ostaa puhelimitse. Oli myös erikoista, että Viking Line ohjasi meidät suoraan Länsisatamaan kilpailijalle. Luulisi, että etenkin korona-aikana asiakkaat kelpaavat.

Haastetta tuntui olevan myös pelipaidoissa, etenkin aikataulu oli tässä vaikea, koska useat olivat poissa Helsingin seudulta. Lopputuloksena paitoja olikin sitten saatavilla useampi ja otimme miesten joukkueessa riskin ja hankimme kaksi paitaa. Kolmas sentään jätettiin hankkimatta. Näimme, että on tärkeää tehdä diili sovitun mukaisesti, kun rahat menivät hyväntekeväisyyteen.

Ensimmäisen tehtävän aikana uusi toisilleen entuudestaan tuntematon porukka teki hyvää tiimityötä ja heittäytyi tehtävään. Puhelinlinjat lauloivat ja tehtävä hoidettiin kunnialla kotiin. Voittohan sieltä sitten tuli ja oli mukava käydä nauttimassa päivää Löylyssä saunoen ja uiden.

SebastianFranckenhaeuser
Kokoomus Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Helsingin kaupungin nuorisojaoston jäsen ja pelastuslautakunnan varajäsen. Herttoniemen Kokoomuksen puheenjohtaja. Kokoomus Helsinki. Täällä esitetyt mielipiteet ovat omiani eivätkä edusta työnantajani tai edustamieni yhdistysten kantoja. Verkkosivut osoitteessa www.sebastianf.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu