Oikeistoenemmistö Helsingin kaupunginvaltuustoon

Minulla on toive siitä, että oikeistopuolueet Kokoomuksen johdolla olisivat enemmistössä seuraavassa kaupunginvaltuustossa. Nykyinen valtuusto, jossa vihervasemmistolla on ollut enemmistö takaa sen, että hulluimmatkin ideat menevät läpi. Tähän ei valitettavasti pormestarikaan voi juuri vaikuttaa.

Helsingissä on useita epäkohtia, joihin täytyy puuttua. Muutamina nostan esiin autoilun vaikeuttamisen, laittomasti maassa olevien erikoispalvelupaketin, asumiskulujen nousun ja ei unohdeta myöskään Malmin lentokenttää, jota ei tulisi rakentaa. Helsingissä ei myöskään kannusteta yrittämiseen vain päinvastoin grilliyrittäjiltä viedään toimeentulo.

Olen vahvasti sitä mieltä, että Helsinkiä johtaisi paremmin oikeistoenemmistöinen kaupunginvaltuusto kokoomuslaisen pormestarin johdolla. Pormestarin paikasta kisataan Kokoomuksen ja Vihreiden välillä. Vain äänestämällä voimme tehdä vaalipäivänä tästä unelmasta totta. Muistakaa käyttää ääni viisaasti, koska se on tärkeä ja kallis. Jokainen ääni ratkaisee, joten ei kannata jättää äänestämättä. Pyydän luottamustanne näissä kuntavaaleissa. Minua voit äänestää numerolla 261.

+1
SebastianFranckenhaeuser
Kokoomus Helsinki

Helsingin kaupungin nuorisojaoston jäsen ja pelastuslautakunnan varajäsen. Herttoniemen Kokoomuksen puheenjohtaja. Kokoomus Helsinki.
Täällä esitetyt mielipiteet ovat omiani eivätkä edusta työnantajani tai edustamieni yhdistysten kantoja. Verkkosivut osoitteessa www.sebastianf.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu