Vihervasemmistopolitiikka ajaa suomalaiset leipäjonoihin

Ennen joulua näimme surullisia kuvia pidentyneistä leipäjonoista Helsingissä. Hurstin Valinta ja muut toimijat tekevät todella tärkeää työtä, mutta jonot vaan kasvavat entisestään. Tänä vuonna useampaa on kurittanut lomautukset ja irtisanomiset koronatilanteen takia.

Tarkkasilmäinen on saattanut kuitenkin huomata sen, että leipäjonot ovat kasvaneet vuosi vuodelta ja jonoissa jonottavat nimenomaan kantasuomalaiset. Helsingin kaupungin päättäjät ovat viime vuosina jopa tiputtaneet Hurstin ruoka-avun avustusta vedoten yksityisten lahjoitusten kasvuun. Samaan aikaan nämä samaiset päättäjät kuitenkin löysivät rahaa laittomasti maassa olevien kattaviin lisäpalvelupaketteihin. Tämä on se vihervasemmistolainen arvovalinta.

On päivän selvää, että omista kansalaisesta tulee huolehtia ensin. Maahanmuutonkustannukset kasvavat koko ajan ja suomalaiset voivat huonommin. Helsinki tarvitsee uusia päättäjiä päättämään yhteisistä asioistamme, joten äänestä sinäkin huhtikuun kuntavaaleissa.

Seuraa Facebook-tiliäni osoitteessa: https://www.facebook.com/sebastianhelsinki

SebastianFranckenhaeuser

Helsingin kaupungin nuorisojaoston jäsen ja pelastuslautakunnan varajäsen. Herttoniemen Kokoomuksen puheenjohtaja. Kokoomus Helsinki. Täällä esitetyt mielipiteet ovat omiani eivätkä edusta työnantajani tai edustamieni yhdistysten kantoja. Verkkosivut osoitteessa <a href="http://www.sebastianf.fi" title="www.sebastianf.fi">www.sebastianf.fi</a>.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu