Ylipainehalli ja kentän tekonurmi Herttoniemen urheilukentälle

Herttoniemen urheilukentälle tarvitaan uudistuksia. Kirjoitin viimeksi aiheesta jo reilut neljä vuotta sitten. Kenttä on ollut vuosikausia samassa tilassa eikä sitä ole kehitetty. Herttoniemen urheilukentällä on nykyisellään hiekkakenttä, jonka tilalle pitäisi ehdottomasti saada tekonurmi, jotta kenttää voitaisiin hyödyntää täysimittaisesti. Onneksi asiaan on havahduttu ja kentän suunnittelu on alkamassa tänä vuonna. Rahaa tähän on varattu vuosille 2023-2024 2,5 M€ ja vuosille 2026-2027 3,5 M€.

Herttoniemen yhteiskoulussa on jalkapalloluokka, joka kasvattaa meille tulevaisuuden jalkapalloilijoita. Herttoniemessä on myös oma jalkapalloseura, Herttoniemen Toverit, joka on toiminut jo vuodesta 1921 lähtien. Seuralla on aktiivista junioritoimintaa ja miesten edustusjoukkue on pelannut kolmostasolla. Mielestäni nämä ovat hyviä perusteita sille, miksi jalkapallon harrastusmahdollisuuksia Herttoniemessä pitäisi parantaa. Kunnollinen tekonurmikenttä helpottaisi varmasti lajin harrastamista.

Herttoniemen urheilukentälle tarvittaisiin lisäksi ylipainekuplahalli, jossa pelaaminen onnistuisi myös talvisin. Kuplahalli voitaisiin rakentaa aina talveksi ja purkaa kesäksi. Urheilukentän kehityssuunnitelmat pitäisi saada valmiiksi seuraavalla valtuustokaudella ja pyrkiä aloittamaan työt mahdollisimman pian. Olen valmis ajamaan näitä asioita seuraavalla valtuustokaudella herttoniemeläisten puolesta.

Turvataan Herttoniemen liikuntamahdollisuudet ja parannetaan niitä yhdessä!

0
SebastianFranckenhaeuser
Kokoomus Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Helsingin kaupungin nuorisojaoston jäsen ja pelastuslautakunnan varajäsen. Herttoniemen Kokoomuksen puheenjohtaja. Kokoomus Helsinki.
Täällä esitetyt mielipiteet ovat omiani eivätkä edusta työnantajani tai edustamieni yhdistysten kantoja. Verkkosivut osoitteessa www.sebastianf.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu