Parempien ihmisten kuppikunta

Meille on tänne suomeen syntynyt sellainen parempien ihmisten kuppikunta jossa toisin ajattelevia ei suvaita. Näiden kuppikuntien sallitaan kyllä panetella ja solvata kanssaihmisiä ihan julkisesti ja puhumattakkaan somessa. Esimerkkejä löytyy päivittäin myös valtamediasta.

Kuvitellaanpa vaikkapa sellainen tilanne, että tähän kuppikuntaan kuulumaton kirjoittaisi jossain näin (Melkein suora lainaus):

”Suomeen on syntynyt näinä historiallisina päivinä oma musta roskaväki.
Tämän huonosti koulutetun, epäterveellisesti syövän, homoja ja muukalaisia vihaavan, kulttuuria inhoavan ja omasta pseudo- ja kiihkoisänmaallisuudestaan jäykistyvän kansanosan suurin pelko on tämä: mikä tahansa maassa oleva ihmisryhmä ohittaa heidät hetkessä sosiaalisessa hierarkiassa ja jättää heidät edelleen alimmaiseksi. Tämän väen tunnuskuvaksi ilmestyi Turun torille tomppeli juoksentelemaan puukko kädessään. Isis on mustan roskaväen oma poppoo.

Pelottaa ajatella, saavatko terroristit toiminnalleen selittäjien parven. Työttömyys, sukupolvesta toiseen jatkuva köyhyys, vaikutusmahdollisuuksien puuttuminen, päihteitten liikakäyttö tullaan, totta kai, mainitsemaan, samoin myös kuningasteema, syrjäytyminen.

Eivät nämä terroristit mitään syrjäytyneitä ole. Suomen kielessä on täsmällinen nimitys ihmisille, jotka tahtovat polttaa ja kivittää toisia ihmisiä. He ovat roskaväkeä”.

Saisiko kuppikuntaan kuulumaton myös sanoa, että ”valehtelevat demarit ovat kuin apinoita ja he voisivat laskeutua puusta sekä opetella käyttämään haarukkaa ja veistä”?

Jos ihmiset eivät ymmärrä mitä on rikollinen puhe, lakia tulisi valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen mukaansa terävöittää. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006314358.html

Mielestäni tuollainen ”terävöittäminen” tarkoittaisi taas juurikin sitä, että sananvapautta kiristettäisiin ja luotaisiin uudet stantardit sille mitä ja kuka saa sanoa. Omasta mielestäni nykyinen laki antaa jo riittävästi tulkinnanvaraa määritellä mikä loukkaa ja mikä ei toista osapuolta tai kansanryhmiä ja on itse asiassa ollut jo vuosikymmeniä varsin laajasti tulkittavissa. Tätä tietenkään ei ole tarvinnut käyttää pilkulleen ennen Pirkka Pekka Peteliuksen (vih.) anteeksipyyntöä, sillä meillä suomalaisilla on ollut järki ajatella asioita ilman mielensäpahoittajien kulttuuria aivan tänne päiviin saakka. Olemme jopa ymmärtäneet antaa periksi Peppi Pitkätossulle ja lakritsipiipuille paremman väen niin vaatiessa.

Miksi sitten ilmiö on noussut esille viime vuosina ja kiihtyen päivä päivältä, niin johtunee siitä, että ihan tavallinen omilla aivoillaan ajattelevan kansakuntamme yksilöt puoluetaustoihin katsomatta kokee tällaisen marginaalissa elävän ”kuppikunnan ja paremman-sekä sivistyneemmän” osan rajoittavan toisinajattelua. Ikään kuin meillä ei saisi olla eriävää mielipidettä tai jos on, niin sitä ei saisi julkaista tai levittää muiden saataville. Valitettavasta tämä ilmiö on itse itsessään luonut kierteen jossa valtaapitävät ja sinne pyrkivät ”paremmat ihmiset” ovat kusseet omiin muroihinsa ja tavallinen kansa alkaa vaatimaan takaisin oikeuksiaan oman yhteiskuntamme ylläpitämiseksi vapaana, kannattavana ja turvallisena.

Kannattaisiko totalitaristien jo nyt kysyä itseltään miksi heidän kannatuksensa laskee ja miksi peruskansalaisten kannatus nousee?

Ruotsissa tähän on viimeinkin havahduttu ja lopun edellä ollut pakko myöntää, että virheitä on tehty ja olisi pitänyt kuunnella kansaa. Meille Suomeenhan kaikki trendit tulevat muutaman vuoden maailmaa jäljessä ja vielä ei olisi myöhäistä myöntää ruotsin tekemiä virheitä sekä olla toistamatta näitä. Tämä lienee kuitenkin vain toivelistalla niin kauan, kun nykyinen hallituksemme pitää arvomaailmastaan kiinni.

Valtamediaan kuuluvan Uusi Suomi Puheenvuoroa voisi pitää valtakunnan politiikan pienoismallina. Täällä puheenvuoron alustalla ”kuppikuntaan” kuuluvat saavat haukkua, panetella, solvata ja maalittaa ilman pelkoa sensuurista. Kuinka monta ”kuppikuntalaista” on viimeisen viiden vuoden aikana saanut julkaisukiellon? Entäs toisinajattelijaa? laskekaa itse.

Puolueettomuudesta tuskin tarvitsee tämän enempää ottaa esille tai mikäli joku sitä kaipaa, niin pelkästään päätoimittaja Markku huusko (kuppikuntalainen) on vuoden aikana julkaisut Jussi Halla-ahoa maalittavia kirjoituksia 11 kappaletta. Siis keskimäärin kerran kuukaudessa. Entäs muista puoluejohtajista?

Jatkakaa toki, sillä sehän sataa aina ”väärään” laariin!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu