Sanna Ukkola on irtisanoutunut Yleltä

– Irtisanouduin juuri Yleltä. Kiitos näistä vuosista! Ukkola kirjoittaa Twitter-tilillään.

Hyvin mielenkiintoista. Nainen tunnetaan Sannikka & Ukkola -ohjelman lisäksi muun muassa keskustelua herättäneistä kolumneistaan. Sen lisäksi Ukkola on juontanut Ylessä A-studiota, Aamu-tv:tä ja Pressiklubia.

Ukkola muistetaan muun muassa aiheuttamistaan kohuista, joista yhdestä Julkisen sanan neuvosto (JSN) antoi Ylelle langettavan päätöksen toukokuussa 2018.

On kovinkin mielenkiintoista ajatella verovaroin ylläpidettävän YLE:n yhteiskunnallista asemaa näinä päivinä. Jokainen omilla aivoillaan ajatteleva kuitenkin huomaa tämän puoli miljardia verovaroja nielevän propagandakoneiston tarjonnan sisällön ja sen yhteiskunnallisen merkityksen arvon. Sehän on miinus puoli miljardia!

Olen aivan varma, että leikkaamalla YLE:n ylläpidosta vaikkapa se kipeä 200 miljoonaa ja kohdistamalla tuo 200 miljoonaa vanhusten hoitoon, niin yhteiskuntamme ja eri puolueiden puheissa pitämä arvopohja kohentuisi ihan oikeasti. Ei siihen pakko olisi ottaa mitenkään esille vuodesta toiseen Perussuomalaisten kritiikkiä tämän propagandakoneiston ylläpitämisestä, vaan sen voisi ujuttaa ihan kansalta tietämättömästi kohteesta tunkio sinne missä oikeasti on tarve!

Löytyykö muuten mistään kaupallisten kanavien ja YLE:n katsoja/kuuntelijamäärien vertailua? Minne ihmeeseen katoaa joka vuosi 500 miljoonaa euroa veronmaksajien rahaa? Itse en ole tarvinnut/käyttänyt YLE:n tuottamaa yli kolmeen vuoteen.

Ainut mitä olen YLE:n tuottamasta sisällöstä tarvinnut on se, että seurasin erään suojatyöpaikkalaisen tuotoksia pari vuotta ja pettymyshän siitä seurasi. Tämä ns. toimittaja (toimittelija) sai julkaistua keskimäärin 3 artikkelia viikossa, vaikka oli ihan vakituisesti palkattu henkilö  ( yle pohjois-karjala).

Eletään vuotta 2019 ja täytyy kyllä myöntää, että YLE:n ykkös uutinen on tältä vuodelta juuri tämä ”Irtisanouduin juuri Yleltä”! Vaikka Iltalehti uutisoikin tämän viihdeosastolla, niin eihän tässä kysymyksessä ole missään nimessä viihde, vaan todella vakava yhteiskunnallinen ja poliittinen ongelma! ”Kökkötraktori” oli ja on edelleen kolmannen valtiomahdin kirosana. Vihervasemmistolainen media puree kynsin ja hampain jos tätä hiemankaan heiluttaa. Valitettavasti! Ja valitettavasti juuri niin, että sinä sen kaiken nielet karvoineen päivineen. Noh, tietenkin saa olla ajattelematon ja ulkoistaa kaikki ajatusmaailma kelle tahansa ulkopuoliselle, mutta onko pakko olla tyhmä ja jättää aivonsa narinkkaan?

Sanna Ukkolan ”liikehdinnän” taustalta tulee esille hieman myöhemmin ne todelliset syyt ja se miksi hän poistui/poistettiin.

En malta olematta mainitsematta tässä samassa yhteydessä myös paljon arvostamaani Jari Korkkia. Ylen Ykkösaamun pitkäaikainen juontaja ja politiikan toimittaja Jari Korkki sai myös potkut.  Yle ei kommentoi irtisanomisen syytä, mutta aivothan ja medialukututaito on meille luotu sitä varten.

Onko valtamedia puolueeton? No ei tietenkään, sillä muutoinhan tuo ei olisi valtamedia ja n. 1/3 tämän ymmärtää.

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu