Annika, kannattaako provosoitua, kun Isänmaa kärsii talouskriisistä?

Perussuomalaisten puoluesihteeri Arto Luukkasen tokaisu Keskustan armonlaukauksesta sai puheenjohtaja Annika Saarikon suuttumaan: provosoitumaan kun provosoitiin. Ehkäpä epäasiallisesti. Luukkanen edustanee Riikka Purran johtamassa Perussuomalaisissa sitä Äijä-osastoa, johon aikoinaan kuului myös paljon pahasuisempi ja eduskunnasta pudonnut Valta kuuluu kansalle -puolueen ehdokkaana ollut Ano Turtiainen.

Pääministeri ja presidentti Mauno Koivisto, joka nautti laajaa poliittista ja humanistista arvostusta yli puoluerajojen niin kotimaassa kuin rajojemme ulkopuolellakin, tokaisi kesäkuussa 1981 SDP:n Porin puoluekokouksessa edelleen elävän sloganin: ”Ei pidä provosoitua, kun provosoidaan!”

A-Studiossa 24.4.2023 vieraillut Annika Saarikko myönsi mukaan menon Antti Rinteen, ja Keskustan pakotettua SDP:n vaihtamaan pääministeri Rinne kyvykkäämpään edustajaansa, joka SDP:n mielestä oli Sanna Marin, ja 10.12.2019 lähtien Rinne-Marinin hallitukseen olleen virhe.

Saarikon mukaan hallituksen yhdessä pitänyt liima oli Korona-pandemia ja Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan aiheuttamat moninaiset vakavat globaaliset seuraamukset.
Saarikko yrittää nyt selvitä Keskustan Marinin apupuolueeksi suostumisesta ja sinä hallituskauden loppuun roikkumisesta heittäytymällä Isänmaan poliittiseksi marttyyriksi, vaikka kyseessä oli Keskustan kyvyttömyys nähdä metsä puilta sekä haluttomuus irrottautua hallituksesta. Lähdöllä uhattiin kahdesti valtiovarainministeri Saarikon ja kerran juuri opetusministeriksi nousseen poliittisen untuvikon Petri Honkosen suulla.

Isänmaamme taloudellinen tilanne huononi erittäin huolestuttavasti Marinin pääministeriaikana. Tarvitsemmekin kaikki talouden vakautusta tosissaan ajavat puolueemme samaan hallitukseen, jotta Isänmaamme tulevilla kansalaisilla olisi mahdollisuudet rakentaa elämäänsä ja tulevaa Suomen ilman, että he joutuvat sukupolvesta toiseen vetämään perässään raskasta kivirekeä muistona aikaisempien sukupolvien holtittomasta ja ennen kaikkea improvisoidusta ja täysin suunnittelemattomasta velanotosta.


Hallitustunnustelija, Kokoomuksen puheenjohtaja ja Eduskunnan puhemies Petteri Orpo on osoittautunut tolkun mieheksi, joten hänen kyytiinsä on Keskustan paljon turvallisempaa lähteä kuin medioissa Rokki Staraksi nimitetyn Sanna Marinin.

Marinin, joka käytti hallituskumppaneitaan astinlautoinaan valtaan ja maineeseen voidakseen koota  Rinne-Marinin hallituksen jälkeen oman Marinin hallituksensa.

Isänmaamme onneksi tämä yritys karahti kiville Marinin raivoavasta yrityksestä huolimatta. Marin ilmoittikin heti vaalien jälkeen poistuvansa syksyllä 2023 takavasemmalle SDP:n riviedustajaksi ja luopuvansa puheenjohtajuudesta.

Ja Arto!

Pappina, teologian tohtorina ja herrasmiehenä tietänet, että kun naista loukkaa, niin siitä ei aina selviä edes anteeksipyynnöllä!

Mutta yrittänyttä ei laiteta. Pyydä kauniisti Annikalta puheitasi Keskustan armonlaukauksesta anteeksi, niin saanet mahdollisesti myös kiitokset esinaiseltasi Riikalta. Hänhän on julkisesti toivonut Annikan tulevan mukaan uuteen hallituksen laittamaan Suomen asiat kuntoon.

Sovinnontekijän ja Isänmaan pelastajan maineella menet halutessasi vuoden 2027 eduskuntavaaleissa läpi heittämällä!

Seppo Mäkinen
LKT

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu