Eva Biaudet  – aika siirtyä Marinin oppilaaksi?

62-vuotias ylioppilas ja pitkäaikainen Ruotsalaisen kansanpuoleen aktiivijäsen Eva Biaudet kritisoi vahvasti, kun hallitustunnustelijan, Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpon listalta ei löytynytkään vihervasemmistoa.

Biaudet käveli 11.5.2023 aamupäivällä ulos  Turvallinen ja kriisinkestävä oikeusvaltio -reformiryhmästä, jonka puheenjohtajana toimii Kokoomuksen Antti Häkkänen. Ryhmässä Biaudet koki tulleensa hiljennetyksi puheenjohtajan antaman vähäisen puheajan vuoksi, mistä Biaudet hermostui ja siirtyi pihalle rauhoittumaan.

Biaudet palasi reformiryhmäänsä klo 11 ja istui työpäivän loppuun asti.

Biaudet kertoi hänellä olevan  hyvin erilainen näkemys kriminaalipolitiikassa ja ulkomaalaispolitiikassa sekä perus- ja ihmisoikeuksista, mutta jatkavansa neuvotteluissa ja reformiryhmässä. Biaudetille ei olla tässä vaiheessa etsimässä korvaajaa neuvotteluihin. Biaudet on istunut tänään 12.5.2023 neuvotteluissa normaalisti.

Vuosikymmenien saatossa Biaudetillä on ajoittain esiintynyt Draaman Kuningatteren piirteitä, jotka Marin on jalostanut internetin avulla brändiksi.

Olisiko Biaudetin aika siirtyä vasemmistoon ja liittyä SDP:hen, jolloin hän saisi Marinilta henkilökohtaista puoluetoveritaropastusta, kuinka internettiä ja erityisesti Instagramin päivittäistä tarinasivustoa käytetään Marinin valmiilla alustalla itsensä brändäämiseen.

Seppo Mäkinen

LKT

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu