Haavisto, Halla-aho, Rehn ja Stubb – joku heistä purjehtii Kultarantaan Juhannuksena 2024 Isänmaamme 13. presidenttinä!

Joku seuraavista herroista, 65-vuotias ylioppilas, siviilipalvelusmies Pekka Haavisto, 52-vuotias filosofian tohtori, siviilipalvelusmies Jussi Halla-aho, 61-vuotias reservin luutnantti, filosofian tohtori Olli Rehn ja 55-vuotias korpraali, filosofian tohtori Aleksander Stubb, purjehtii yli 99 prosentin todennäköisyydellä Isänmaamme 13. presidenttinä Juhannuksena 2024 Naantalin Kultarantaan.

Me äänestäjät päätämme, kuka se heistä on.

Presidentin johtaa Suomen ulkopolitiikkaa yhdessä valtioneuvoston kanssa.
Kun itäinen naapurimme, 17 miljoonan neliökilometrin laajuinen ja 140 miljoonan asukkaan Venäjä, on käynyt 24.2.2024 mennessä kaksi vuotta hyökkäyssotaa Ukrainaa vastaan, niin tuleva presidenttimme, jonka valtaoikeuksia vähennettiin vuoden 2000 perustuslakiuudistuksessa , joutuu erittäin vaativan ja vastuullisen tehtävän eteen.
Viran menestyksellinen hoito vaatii tulevalta presidentiltämme hyvää psyykkistä ja fyysistä terveyttä, hyvää itsetuntoa, vahvaa ahdistuksen ja masennuksen sietokykyä, mielenkiintoa ja kykyä hahmottaa maailmaa ja sen tapahtumia monitahoisesti ilmiöiden ja tapahtumien syy- ja seuraussuhteita ymmärtäen.

Jokainen meistä joutuu viimeistään äänestystilanteessa puntaroimaan, kuka näistä neljästä ehdokkaasta parhaiten täyttää nämä vaativat ominaisuudet.

Vastuu Isänmaamme tulevan presidentin valinnasta on meillä!
Sitä emme voi ulkoistaa edes jättämällä äänestämättä.

Seppo Mäkinen
LKT

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu