Haavisto sotatieteilijän ja Putinin psykiatrin varmuudella: Suomi on turvassa, ydinaseita ei kaivata – Stubb myy halkomotin 5,4 eurolla

Keskiviikkoiltana 7.2.2024 Isänmaamme paras vaalitentaattori, MTV:n Jan Andersson, veti tiukan ja asiallisen vaalitentin ja piti vastaajat esittämänsä kysymyksen raameissa tarvittaessa keskeyttämällä heidät.
Jan Andersson kohteli tasavertaisesti Aleksander Stubbia ja Pekka Haavistoa tentatessaan heitä yksin ja yhdessä.

Haaviston kyvyt ja valmiudet hoitaa ylipäällikkyyttä eivät vakuuttaneet. Haaviston varmuus hänen vakuuttaessa kansalle Isänmaamme olevan turvassa Venäjän invaasiolta oli kuin sotatieteiden professorin ja Putinin henkilökohtaisen psykiatrin puhetta. Haavisto lopetti vakuuttelunsa toteamalla, että turvallisuustilamteemme ei edellytä ydinaseita maahamme missään tilanteessa.

Stubb oli ydinaseista eri mieltä ja piti tärkeänä, että maamme läpi on sallittava ydinaseiden kuljetus ja ydinaseiden varastoiminen on myös sallittava.

Näkemyksillään Isänmaamme osallistumisesta Naton toimintaan jäsenmaana, jolla on pisin yhteinen rajalinna Naton tällä hetkellä ainoan vihollisen, Venäjän kanssa, Stubb teki luotettavan vaikutelman presidenttiyden hoitamiseen kuuluvana Puolustusvoimiemme ylipäällikkönä.
Stubb yllätti täydellisellä vieraantuneisuudellaan maaseudun arjesta veikkaamalla halkomotin ostohinnaksi  5,40 euroa! Voi Pyhä yksinkertaisuus!

Molemmat herrat olivat käsittämättömän  pihalla Isänmaamme toisesta suuresta huolesta huonon taloutemme lisäksi : alhainen syntyvyytemme.
Stubb ei halunnut ryhtyä presidenttinä neuvomaan kansaa, miten lisäännytään. Haavisto oli valmis keskustelemaan asiasta.

Stubb toi esille kestävän kehityksen uutena alueena kulttuurin, jonka ajatuksen hän kertoi saaneensa Rosa Meriläiseltä, joka esittelee itsensä sivustollaan näin: olen vihreä, feministi ja kansalaisaktivisti.
Stubb ei kertonut asiasta enempää  –  eikö hän tiennyt?-  eikä Jan Anderssonkaan ryhtynyt Stubbia tenttaamaan.
Tämä ilmaan jäänyt heitto kuvaa Stubbia hyvin: kun asia pulpahtaa hänen mieleensä, niin saman tien se jo pullahtaa ulos hänen suustaan. Stubb ei tunnu aina  miettivän, mitä sanoo, vaan sanoo ensin ja selittää sitten, mitä sanoi, jos itsekään sanomaansa ymmärtää.

Summa summarum:

Pekka Haavisto on naisten  suosikki ja Aleksander Stubb miesten.
Sunnuntai-iltana 11.2.2024 tiedämme, kumpi herroista on Voittaja.

Käykää äänestämässä vaalipäivänä sunnuntaina 11.2.2024, ellette käyneet jo ennakkoon!

Seppo Mäkinen
LKT
Lääkintävänrikki

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu