Marinin johtama SDP ja Henrikssonin RKP ovat kuin keski-ikäisiä, jotka syyttävät vanhempiaan elämänsä pettymyksistä

Anna-Maja Henrikssonin luotsaaman RKP:n pitäisi pikaisesti päättää, jatkaako se Petteri Orpon hallituksessa vai ei.
Jos RKP ei tämän viikon aikana saa asiaa päätettyä, niin kohta Isänmaallemme nauravat hevosetkin!

Sanna Marinin johtama SDP tekee kaikkensa pitääkseen perussuomalaisiin kohdistamaansa natsi- ja rasistijahtia yllä ja otsikoissa, viimeksi A-Studiossa 17.7.2023 varapuheenjohtajansa Matias Mäkysen toimesta. Vaikka heidän omasta pesästäänkin löytyy heidän perussuomalaisista löytämiään ja jahtaamiaan ”pahoja ihmisiä”.

Mäkynen oli pukeutunut A-Studioon syytöstensä vakavuutta vaativalla arvokkuudella: vaalean pikkutakin alla olevan valkoisen kauluspaidan napit olivat auki lähes napaan asti.
Näystä tuli mieleen Marinin poseeraaminen lokakuussa 2020 Trendi-lehden kannessa mustassa pleiserissä ilman aluspuseroa ja liivejä rintavälin täyttyessä kaulaketjussa roikkuvasta Kalevala-korusta.
Suomalaistuotteen markkinointia eettismoraalisesti parhaimmalla tavalla!

RKP:n ja SDP:n toimintaa seuratessa mieleeni on noussut muisto omasta psykoanalyysistäni vuosikymmenien takaa. Pohdin analyysisohvalla, miten kasvuvuosieni tietyissä tilanteissa vanhempieni toisenlainen reakointi olisi vaikuttanut elämääni silloin ja myöhemmin.
Aikansa pohdiskelujani kuunneltuaan itseäni reilut kaksikymmentä vuotta vanhempi kollega ja analyytikkoni kertoi seuraavan tarinan. Hölmöläispoika lähti myllyyn ruista jauhattamaan. Isä sitoi ruissäkin poikansa selkään. Hölmöläispojan palatessa myllystä ruisjauhosäkki selässään hän sanoi ensimmäiseksi isälleen: ”Huonosti sidoit ruissäkin selkääni. Matkalla myllyyn jouduin sitä kolmasti korjaamaan!”
Ymmärsin. Vain yksi korjaus
menin isän piikkiin, muut hölmöläispojan piikkiin.

Toivottavasti RKP ja SDP johtajineen ymmärtävät mahdollisimman pian, etteivät he voi enää pidempään lykätä vastuun ottoaan Isänmaastamme ja sen tulevaisuudesta vierittämällä vastuun ”Kiitos, mutta kiitos ei!” -ajattelustaan perussuomalaisten tekemisille ja sanomisille tai tekemättä ja sanomatta jättämisille.

RKP:n ja SDP:n johdon onkin pikimmiten nähtävä tukki omassa eikä vain rikka perussuomalaisten silmässä ja ryhdyttävä tekemään ”Isänmaan etu edellä” -politiikkaa ennen kuin Suomen lainaluokitus heikkenee entisestään ja heidän omien kannattajiensakin silmät vihdoin avautuvat vastuulliselle politiikalle Isänmaamme tulevaisuudesta!

Seppo Mäkinen
LKT

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu