Marinin hallitus on kaaoksessa

Marinin hallitus on kaaoksessa

TV1:den Aamussa taas kerran asiantuntija totesi energiakriisin hoidon olevan Isänmaamme historian suurin talousmoka: asia on tiedetty jo kymmenen kuukautta sitten, mutta sitä hoidetaan jo kolmatta kertaa mirjardiluokan lisävelalla muutaman päivän ja nyt viikonlopun virkamiesselvityksen pohjalta.
SDP:n Marin jää historiaan paitsi itseään Narkissoksen lailla ihailevana pääministerinä niin myös pääministerinä, joka on talousasioissa pihalla kuin lumiukko.
Marinin talousasioiden harjoittelu pääministerinä, hallituksen johtajana ja Suomi Oy:n toimitusjohtajana on käynyt todella kalliiksi ja kohtalokkaaksi Isänmamme tulevaisuudelle. Lapsemme, lastenlapsemne ja vielä syntymättömät jälkeläisemme ovat eliniäkseen sidotut Marinin hallituksen harjoittaman talouspolitiikan velkakahleisiin.

Surullista, että talouden ohjaksia aikaisemmin tiukalla pitänyt Keskusta, Maalaisliiton jälkeläinen, on ollut nyt vahvasti mukana tämän velkasopan keitossa ja vieläpä pääkokin, valtiovarainministerin paikalta SDP:n
Vasemmistoliiton, Vihreiden ja RKP:n kanssa.
Alkio ja Kekkonenkin kääntyilevät haudoissaan, kun he lukevat taas kerran aamun lehtiä.

Marin kumppaneineen selittää, että Isänmaamme velan määrä ei ole ollenkaan niin suuri suhteessa bruttokansantuotteeseen kuin useimpien muiden EU-maiden.
Tämä selitys on kuin kehuskelua sillä, kuka taitaa hypätä matalimpaan kaivoon.

Olen koko Marinin pääministeriajan lähettänyt levolle asettuessani kainon toiveen Ylöspäin: Jos annat meille vielä naispuolisen pääministerin, niin voisiko hän olla vähintään 50-vuotias, jonka BMI on yli 25, joka ei ole ulkonäkökeskeinen eikä pidä Tarina Instagramia, joka osaa kertotaulun ja ymmärtää korkoa korolle-kaavan ja on työ- eikä minäkeskeinen.

Seppo Mäkinen
LKT

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu