On lottovoitto syntyä SDP:n pääministeriksi: rahakas jatkopesti järjestyy miehille Idästä ja naisille Lännestä!

SDP:n ryhmäpuheenjohtaja, kansanedustaja Tytti Tuppurainen julistaa oppositiosta: ”On lottovoitto syntyä vuokralääkäriksi!”
Tämä menee joko kateuden, mauttomuuden, poliittisen sokeuden tai sumuverhon sumuttamisen piikkiin Sanna ’Bile’ Marinin siirtymiselle rahan ääreen Länteen Tony Blairin TBI-säätiön varainhankkijaksi. Vuosia aikaisemmin saman tempun teki niin ikään SDP:n entinen pääministeri, vakaumuksellisena sosialistinakin pidetty Paavo ’Putki’
Lipponen, joka siirtyikin EU:n huippuviran sijasta länsipoliitikoista koostuvaan ns. Putinin hyödyllisten Idioottien kerhoon myymällä aatteensa, kun Putin tarjosi hänelle Nordstream 2:den hyväpalkkaista lobbarin työtä.
Lipposen erottaa vielä miljonääri Björn Whalroosista se, ettei hän ole yhtä ahne: Wahlroos muutti vuosia sitten Ruotsiin selittäen, että hänen lapsensa saavat Suomessa yhteensä 200-300 miljoonaa euroa perintöä vähemmän kuin Ruotsissa, kun hän siirtyy lopullisen rajan yli taskuttomassa kauhtanassa.

Eipä Tuppurainen puhunut Don Eero Heinäluoman tyttären, SDP:n kansanedustaja ja Helsingin kaupunginvaltuutettu Eveliina Heinäluomankaan ahneudesta mitään: Eveliina Heinäluoman kahden edullisesti hankitun, ensisijassa vähävaraisille tarkoitettujen, Hitas-asunnon omistaminen samassa taloyhtiössä Myllypurossa paljastui ja nousi lehtiin 14.12.2019, kun Helsingin Sanomat julkaisi jutun Helsingin päättäjistä, jotka omistavat ainakin yhden Hitas-asunnon. Hitas-asuntoa myytäessä ei saa ylittää voimassa olevaa asuinneliön ylärajahintaa, joka määritetään määräajoin ja se vastaa nykyisin varsin hyvin asuinalueen yleistä hintatasoa.
Heinäluoma kertoi asuvansa itse toisessa asunnossa ja toinen oli vuokrattu ystäväperheellä.

Kaksi hitas-asuntoa omisti tuolloin myös Kokoomuksen varavaltuutettu, poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen päällikkö Dennis Pasterstein, jonka molemmat Hitas-asunnot olivat sijoitusasuntoja: molemmissa oli vuokralaiset.

Muistan opiskeluajalta Suomen Kuvalehden kannen: siinä oli punatiilisen omakotitalon päädyn eteen pysäköity punainen ja Uudenkaupungin autotehtaan hihnalta valmistunut Saab -henkilöauto.
Kuvan alla oli teksti:
’Suomalaisessa työmiehessä ei ole enää muuta punaista, kuin tiilitalon seinä ja Saabin ovi.’

Seppo Mäkinen
LKT

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu