Opposition epäilykset ja ay-liikkeen taistelu leivästä käy kalliiksi Isänmaallemme – Onnittelut, Ruotsi!

Isänmaamme elää 17. vuotta velaksi kuin viimeistä päivää ilman tulevaisuutta, oppositio lakkoilee SDP:n lakkokenraali Antti Lindtmanin johdolla uskollisena aseenkantajanaan talousasnerona jo valedemari Marinin hallituksessa kunniattomuutta nauttinut oikeusnotaari Matias Mikael Mäkynen.
Ja ay-liikkeen johtajat järjestävät velaksi elävälle kansallemme lisää viime kädessä kansan maksettaviksi lankeavia lakkojen aiheuttamia satojen miljoonien tuotantotappioita samalla kun he taputtavat innoissaan ahneita ja hikisiä kämmeniään taistellessaan leveän ay-leipänsä jatkumisen puolesta kaikin mahdollisin keinoin, kuten pelottelemalla häikäilemättömästi kansaa rajuilla palkanalennuksilla, jos hallituksen esittämät työelämän päivitykset muiden Pohjoismaiden tasolle hyväksytään kilpailukykymme parantamiseksi ja työllisyyttämme edistävien uusien investointien saamiseksi Isänmaahamme.

Vuonna 2012 valtionvelkamme oli samaa luokkaa kuin Norjan, Ruotsin ja Tanskan.
Nyt vuonna 2024 valtionvelkamme on lähes kaksi kertaa niin suuri kuin Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.
Tulevaisuutemme onkin synkkien euro-pilvien peitossa.

Ay-liikkeen ja Vihervasemmiston peloitteluista tulee mieleen aika, jolloin ihmiskunta uskoi Tellus -planeettamme olevan litteän, mikä saattoi sen reunalle joutuneet ihmiset suureen vaaraan: jos he putoaisivat reunan yli, niin he putoaisivat nykyihmisen mielikuvissa kaiken nielevään mustaan aukkoon.

SDP:n puheenjohtaja Antti Lindtman vaikuttaa tosidemarilta toisin kuin julkisuuden, huomion ja ihailun kipeä edeltäjänsä, valedemariksi paljastunut Sanna Marin, jonka lumoissa Lindtmankin tuntuu valitettavasti vielä elävän ja myös toimivan.

Ruotsista tuli tänään Naton jäsen, mistä onnittelut Ruotsille ja myös Isänmaallemme: vihdoinkin yhteinen tavoitteemme on saavutettu!
Puolustusvoimiemme kouluttamana tykkimiehenä 41-vuotiaalle SDP:n puheenjohtaja Lindtmanillekin tarjoutuu aina 50-vuotiaaksi asti mahdollisuus puolustaa Nato-joukkojen reserviläisenä länsimaista demokratiaa Ruotsin ja muiden Nato-maiden veljespuolueiden jäsenten rinnalla yhteisenä rintamana Isänmaatamme ja muita Nato-maita tarvittaessa Venäjän raakaa sortovaltaa
vastaan paitsi sanan miekalla ja lukiovuosiensa ryhmäkuvan pistoolilla niin myös järein asein, tykein.

Seppo Mäkinen
LKT
Lääkintävänrikki

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu