Pikkunäppärä Li A suoltaa soopaa suu hymyssä ja Tytti T komppaa vieressä – Naisvoimaako?

A-Talkin isäntä Sakari Sirkkasella oli tänään 14.3.2024 haastava tehtävä, kun hän moderoi välillä liikennepoliisin käsimerkein ja pelin seis puhaltaen Vasemmistoliiton Li Anderssonin, SDP:n Tytti Tuppuraisen, Kokoomuksen Ben Zyskowiczin ja Perussuomalaisten Jani Mäkelän värikästä polemiikkia meneillään olevan poliittisen lakon ja hallituksen tavoitteiden oikeutuksista, kunnes Zyskowicz ylitti kilpailevat naisäänet ja nosti esille umpikujan perusongelman: ay-liike luulee olevansa Kekkonen.

Andersson saarnasi, saarnasi ja saarnasi ja menetti kahdesti puheestaan pelastuksen punaisen langan.
Sitten oli Tuppuraisen vuoro puhua, puhua ja puhua rehellisesti sanottuna puuta ilman edes heinää. Hädissäön Tuppurainen heitti kehään jo SDP:n puheenjohtaja Antti Lindtmanin tämänpäiväisen ehdotuksen: ”Pyydetään presidentti Aleksander Stubb selvittämään sotkua!”

Poliittista keskustelua parhaimmillaan, kun moderaattorina on tosi taitaja Sakari Sirkkanen.

Kuulijoille jäi riidan syyt epäselviksi, kun Andersson ja Tuppurainen tuntuivat edelleen uskovan kolmivuotiaan lailla siihen, että presidenttiä äänestettäessä siitä tulee presidentti, joka huutaa äänestettäessä koviten. Niinpä hädissäni tokaisinkin lapsuuteni pihamaalla isälleni, kun tämä lähti pyhävaatteissa äidin kanssa äänestämään presidenttiä: ”Isä, älä sitten huuda niin kovaa, että sinusta tulee presidentti!”

SDP:n kannattaisi vaihtaa Tuppurainen vaikkapa SDP:n nousevaan vanhempaan tähteen Lauri Lylyyn, joka olisi Tuppuraista vähä-äänisempi ja miellyttävämpi kuunneltava.
Vasemmistoliiton ainoa voimavara on Li Andersson, jonka saarnatessa voi tarvittaessa painaa Mykistä-näppäintä. Tämän näppäimen löysin pelastuksekseni TV-Uutisten yliääniltä kuunneltuani aikoinaan SDP:n pääministeri Marinia vuoden verran hampaat narskuen ja iho kananlihalla.

Ja velkainen Isänmaamme menettää joka päivää megalomaanisen ay-liikkeen vuoksi 200 miljoonaa euroa taivaan tuuliin!

Seppo Mäkinen
LKT

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu