SAK:n Eloranta: ”Työelämän perusoikeudet menevät bensan edelle.” – SAK jakaa Suomen kahtia pelastaakseen tulevaisuutensa!

VIISIKKO laittaa Suomen polvilleen.

SAK:n puheenjohtaja Jarkko Tapani Elorannan mukaan työelämän perusoikeudet ovat tärkeämmät kuin bensiinin saatavuus ja hinta.
Onpa käsittämättömän Helsinki-keskeistä ajattelua arjen toimivuudesta SAK:n puheenjohtajalta, kun poliittinen oppositio, SAK:n suurin henkilöjäsenrahoittaja samaan aikaan syyttää hallitusta siitä, että Itä-Suomi ei saa kipeästi tarvitsemaansa rahaa vaan ainoastaan työryhmiä miettimään, miten ja mistä rahaa arjen pyörittämiseen hankittaisiin.

SAK näyttääkin sahaavan omaa oksaansa pelaamalla pokeria jäsentensä rahoilla ja tulevaisuudella: yrityksemme siirtävät jo tuotantoaan pois Isänmaastamme satamat pysäyttäneen poliittisen lakon vuoksi, mikä on konkreettisin ja vahvin tuki hallituksen esittämälle paikallisen sopimisen läpimenolle, kun SAK ajaa paniikissa vain ja ainoastaan oman leipänsä jatkuvuutta eli omaa tarpeellisuuttaan, vaikka yrittääkin perustella toimintaansa jäsentensä ja heidän perheidensä tulevaisuudella.
Tuskinpa suomalaisen perheenisän työpaikan siirtyminen pois Isänmaastamme ajaa perheenisän tai hänen perheensä etua Isänmaamme edusta puhumattakaan!

Vaarallisimpia ovatkin ne, jotka eivät ymmärrä, etteivät he ymmärrä. Vaarallisimmillaan he ovat silloin, jos he pääsevät käyttämään valtaa ja ajamaan häikäilemättömästi vain ja ainoastaan omia ahneita etujaan.

Seppo Mäkinen
LKT

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu