SDP, Isänmaamme suosituin populistinen ja ainoa takinkääntäjäpuolue – Edessä loistava tulevaisuus!

Lindtmanin edeltäjä teki kaikkensa – ja faniensa mukaan vähän enemmänkin – nostaakseen kilpailijapuolueeseen kohdistamilla rasisti- ja natsisyytöksillään SDP:n Isänmaamme pääministeripuolueeksi. Tämä yritys jäi vain haaveeksi: Suomen kanssa torppasi sen kuin Portsari kapakan ovella keski-ikäisen leidin sisäänpääsyn sanoen kohteliaasti: ”Leidi on jo riittävästi nauttinut suosittua Vallan huumetta!”

Leidi päätti jättää Isänmaan ja lähti hommiin Lontooseen kuuluisan Iso-Britannian sosialistisen ex-pääministerin ja vanhemman miljonäärihurmurin firmaan tekemään rahaa ja Suomea tunnetuksi isolla rahalla ja välittämättä maineen laadusta.

Näin he Isänmaamme nuoret poliitikot lentävät sinivalkoisin siivin Lontooseen ja Brysseliin tehden Isänmaatamme tunnetuksi muun muassa Bile Pääministerin viitassa!
Ja aatteiden ja vaatteiden vaihto onnistuu erinomaisesti vielä lennon aikanakin!

Nuorisomme suosituin uratoive onkin nousta rakettimaisesti globaaliksi Staraksi. Nyt se on helpompaa kuin koskaan pätevän esitaistelijamme valmennuksessa sekä turvallisessa huomassa ja ilmapiirissä, joiden luomisessa hän hyödyntää
yksinhuoltajan asiantuntemustaan itselleen tyypillisesti itseään säästämättä.

Me osaamme yhdistää Aatteen palon ja Mammonan halun jokaista kansainväliseen koulutukseemne hyväksyttyä jäsentämme parhaiten tyydyttävällä tavallla.

Takaamme, että koulutuksemme käytyäsi yllät globaaliin Stara-luokkaan vähintään Tähdenlentona!

Seppo Mäkinen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu