Sdp ja Keskusta, ruotuun järjesty hallituspuolueiden mukaan!

Sdp ja Keskusta ovat julkaisseet poikkeuksellisesti jo kevään kehysriihen päätöksille lupaamansa ja pitkään odotetut omat menoleikkauksensa ja veronkiristyksensä. Sdp:n leikkaukset ovat paljon epäselvemmät kuin Keskustan. Tämä ei ole kansalaisille mikään yllätys Sdp:n entisen puheeenjohtajan, pääministeri Marinin johtaman hallituksen talouskuhmuroinnin jälkeen. Vielä ymmärrettävämmäksi asian tekee se, että Sdp:n talousguruna toimii sama mies Lindtmanilla kuin Marinillakin: Sdp:n varapuheenjohtaja, oikeusnotaari Matias Mikael Mäkynen.

Sdp esitti nyt vain kuutta miljardia koskevan leikkaus-ja veronkiristyspakettinsa ja ilmoitti myöhemmin esittävänsä ”rakenne-, työllisyys- ja kasvutoimilla” toteutettavan kolmen miljardin leikkauspakettinsa.
Monet Sdp:n leikkausesitykset on muotoiltu niin, ettei niistä selviä, kehen tai mihin leikkaukset oikein kohdistuvat. Sdp ei näytä osaavan edes talousarvion perusasioita!

Jos Sdp ja Keskusta haluavat säilyttää uskottavuutensa kansan silmissä Isänmaan tulevaisuuden rakentajina, niiden olisi aika asettua ruotuun hallituspuolueiden rinnalle ja ryhtyä tekemään hartiavoimin töitä kuudentoista velkarillutteluvuoden jälkeen velaksielämisemme pysäyttämiseksi ja vahvemman valtiontalouden pystyttämiseksi tuleville sukupolvillemme.

Seppo Mäkinen
LKT
Lääkintävänrikki

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu