Suomi avaa ja Saksa sulkee viimeiset ydinvoimalat – yhtä absurdia kuin Marin puoltaisi Orpon kanssa 6 mrd:in sopeutuksia!

Ylen uutiset tekstitti Olkiluoto 3:n avaamista, että se tapahtuu päivän etuajassa, kun ranskalaisten Suomelle myymän ydinvoimalan piti avautua jo vuonna 2009!

Saksa sulkee tänään kolme viimeistä ydinvoimalaansa ennen Venäjän raukkamaisen ja julman hyökkäyssodan aloittamista 24.2.2023 Ukrainaan tekemänsä ydinvoiman alasajosuunnitelman mukaisesti, mikä syntyi  pian Japanin ydinvoimalaonnettomuuden jälkeen.

Niin Suomessa kuin Saksassa Vihreät puolueet  ovat maittensa ydinvoimasuunnitelmien takana sillä suurella, suurella ja suurella aatteellisella eroavaisuudella, että Saksan Vihreät ovat paljon, paljon ja paljon vihreämpiä kuin Maria Ohisalon toistaiseksi johtama Suomen Vihreä puolue.

Suomen oloihin vietynä tilanne olisi verrattavissa siihen, että Sanna Marinin toistaiseksi johtama SDP ajaisi Kokoomuksen Petteri Orpon rinnalla kuuden miljardin euron sopeutuksia seuraavan neljän vuoden aikana.

Miltä se kuulostaisi?

Utopialta vai realismilta?

Utopialta SDP:n aatteen kannalta, mutta realismilta Isänmaamme tulevaisuuden kannalta.

Vakaa talous, talous ja talous on ensimmäinen edellytys kansakunnan menestykselle ja se on maan turvallisuuden turvaamisen kanssa keskeisin valtiovallan tavoite oli pääministeripuolueena sitten vasemmistolainen, keskustalainen tai oikeistolainen puolue.

Seppo Mäkinen
LKT

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu