Ulkoministeri Elina Valtosen ulko- ja turvallisuuspoliittisen selonteon tiedoksianto 20.6.2024 oli ulkopolitiikkaa parhaimmillaan

’Vahva oma puolustus ja Naton jäsenyys ovat tehokkainta sodantorjuntaa Venäjän hyökkäystä vastaan tässä epävakaassa maailmantilanteessa’ oli ulkoministeri Elina Valtosen 20.6.2024 lehdistölle antaman Valtioneuvoston ulko-ja turvallisuuspoliittisen selonteon kovaa ydintä.

Ulkoministeri Valtonen antoi selonteon 20.6.2024 toimittajille kasvot peruslukemilla ja puhui selkeästi, sujuvasti ja vakuuttavasti luoden usein vakavan katseensa selonteosta toimittajiin.
Selonteon annettuaan ulkoministeri Valtonen vastasi toimittajien kysymyksiin selkeän perusteellisesti samalla ammatillisuudella kuin hän antoi selonteonkin.
Harvinaista ulkopoliittista herkkua.

Isänmaallamme on kyvykäs, taitava ja työhönsä sitoutunut ulkoministeri, 42-vuotias Elina Valtonen, joka tuo hakematta mieleen Viron pääministeri, 47-vuotiaan Kaja Kallaksen, joka on yksi ehdokkaista Naton pääsihteeriksi Jens Stoltenbergin jättäessä tehtävänsä yhdeksän vuoden jälkeen syksyllä 2024.

Voimia pääministeri Petteri Orpo vaativaan työhösi Isänmaamme hyväksi yhdessä ministereidesi kanssa!

Seppo Mäkinen
LKT
Lääkintävänrikki

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu