Positiivinen käänne Paavo Väyrysen presidentinvaalien kannattajakorttikeruussa! [katso videot]

Olen osallistunut Aki Ylisen kanssa Paavo Väyrysen puhekiertueelle. Olemme järjestäneet viisi tilaisuutta ja 12 tilaisuutta on vielä tulossa tulevalla viikolla.

Järjestimme eilen lauantaina  (18.11.) tilaisuuden Oulun Rotuaarin tapahtumalavalla, jossa vastaanotto oli erittäin myönteinen.

Saavuimme Pohjanrantaan lauantai iltana. Paavo pyysi Pohjanrannan vastaanotosta viime viikolla tullutta postia. Pettymys on oli valtava, kannattajakortteja oli postissa hyvin vähän.

Tänään sunnuntai (19.11.) aamulla Paavo soitti, että postilaatikkoa ei oltukaan juuri nyt tarkistettu ja vastaanoton työntekijä olikin käynyt tarkistamassa tilanteen ja postilaatikko oli täynnä.

Menin Akin kanssa vastaanottoon ja laitoimme kannattajakortit paperikassiin, jonka veimme Paavon asunnolle. Kannattajakortteja oli hyvä määrä, selvä käänne parempaan ja loppurynnistys on nyt selvästi alkamassa.

Mukana oli Maaseudun Tulevaisuuden välissä olleesta liitteestä leikattuja kannattajakortteja. Moni oli onnistunut saamaan nimen kaikkiin viiteen kannattajakorttiin, jotka lehteen oli painettu. Mukana oli runsaasti myös netistä tulostettuja taiteltavia kannattajakortteja.

Kuusi vuotta sitten onnistuimme viimeisen neljän viikon aikana keräämään noin 15 000 kannattajakorttia – kaikkiaan kannattajakortteja tuli tuolloin yli 27 tuhatta kappaletta.

Nyt meidän pitää maamme tulevaisuuden ja sen turvallisuuden varmistamiseksi lähteä varmistamaan Väyrysen presidenttiehdokkuus . toiminnan aika on nyt!

Lyhyt Aki Ylisen kuvaama spontaani videopätkä kannattajakorttitilanteesta: [linkki Youtube-videoon]

 

 

 

Linkki kannattajakorttisivustolle, josta voit tulostaa kannattajakortteja:

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu