Sota vai rauha Suomelle?

Huolestuneiden kansalaisten tärkeä vetoomus suomalaisille!

Tarvitsemme nyt nopeasti lisää kannattajakortteja Paavo Väyrysen ehdokkuuden varmistamiseksi – toimi heti!

[tästä voit tulostaa 3-sivuisen vetoomustekstin ja kannattajakortteja]

Miksi kannatamme Paavo Väyrystä?

Väyrynen edustaa vanhaa maalaisliittolaista henkeä, jonka voimalla Suomi rakennettiin sodanjälkeisestä ahdingosta hyvinvointivaltioksi.

Presidenttiehdokkaiden joukossa hän on ylivertainen kokemuksensa ja taitojensa puolesta. Muut ehdokkaat eivät yllä lähellekään Väyrysen tasoa. Hän edustaa vanhaa kekkoslaista linjaa, eikä kuulu ”julkkis-some-ehdokkaiden” joukkoon.

Vanhaan tyyliinsä media iskee jälleen Väyrysen kimppuun kaikilla aseilla. Näin on tapahtunut vuosikymmenien ajan. Vaalien alla laitetaan kiertoon silkkoja valheita eri tavoilla, eikä anteeksipyyntöjä tai korjauksia kuulu. Kaikki keinot tuntuvat olevan luvallisia.

Pidämme Paavo Väyrystä kunnollisena ehdokkaana presidentiksi. Taitoa ja kokemusta hänellä riittää. Hän myös uskaltaa olla omalla linjallaan eikä lähde juoksemaan kulloisenkin poliittisen ”viuhahduksen” perässä. Tämän hän on jättänyt muille ehdokkaille.

Nyt suomalaisilla on mahdollisuus valita pintaliitäjien ja julkkisten sijaan todellinen valtiomies presidentiksi. Meidän valintamme on helppo. Valinta on Paavo Väyrynen.

 

Paavo Väyrynen – eniten aitoa kokemusta ulkopolitiikasta

Suomi on hieno maa, ja sitä puolustaisi nyt tulevana presidenttinä parhaiten Paavo Väyrynen.

Me suomalaiset huolehdimme kaikista omistamme. Tunnemme kotiseutumme ja oman Isänmaamme, jota olemme itse parhaita kehittämään ja puolustamaan.

Toivotamme muualta meille tulevat tervetulleiksi, jos Suomen hyvinvointi ja oma työ maamme hyväksi heitä innostaa.

Emme epäröi tarjota ”neuvottelupöytiä” vieraille – toisiinsa riitautuneille tai jopa keskenään sotiville osapuolille. Pitkä puolueettomuuden ajan tuntemus ja kokemus luovat arvostusta ja kunnioitusta kaikilla ilmansuunnilla.

Meidän parasta turvallisuuttamme on ollut sekaantumattomuus muiden asioihin.

Sotilaallisesti meitä ei ole vuosikymmeniin mitenkään uhkailtu. Silti meidät kansalta suoraan kysymättä liitytettiin sotilasliitto Natoon

Meidän tulee olla tarkkoina ja valvoa maamme etuja. Emme halua uhata emmekä ärsyttää muita.

Sotia emme halua. Haluamme tehdä kauppaa – rehdisti, taitavasti ja osaavasti.

Suomi ansaitsee presidentin, joka hallitsee kaiken sen tiedon, miten Suomea on ohjastettu läpi vuosikymmenten – erityisesti aikoina, jolloin tarvittiin luovuutta ja neuvottelutaitoa hyvinkin erilaisissa tilanteissa – jopa tiettyä isänmaallista oveluutta. Tämänkin Väyrynen hallitsee.

Valtiotieteen tohtori Paavo Väyrynen voisi toteuttaa näitä edellä esitettyjä ajatuksia ja tavoitteita Presidentin linnan oven auetessa, ja näin jälleen saisimme maallemme isähahmon, josta puhuu ajan kokemus ja ongelmien ratkaisukyky –

.. ongelmien, joiden eteen olemme nyt niin ulko- kuin sisäpolitiikassa ajautumassa.

Paavo Väyrynen edustaa suomalaista isänmaan tuntemusta, johon kansakuntamme on helppo luottaa ja samaistua – annamme kannatuksen Paavolle.

Itsenäisyys oli arvokas lahja, ja se palautetaan pala kerrallaan kansamme eduksi.

 

Paavo Väyrynen – Valintasi Suomen Presidentiksi

Suomi tarvitsee johtajan, joka on omistautunut maan parhaaksi ja joka tuo vahvan kokemuksensa politiikasta. Tässä on muutamia syitä, miksi Paavo Väyrynen on oikea valinta Suomen presidentiksi:

  1. *Laaja kokemus:* Paavo Väyrynen on pitkän linjan poliitikko, joka on palvellut Suomea monissa merkittävissä tehtävissä. Hänen kokemuksensa niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla tekee hänestä pätevän johtamaan maatamme.
  2. *Vahva ulkopoliittinen osaaminen:* Paavo Väyrynen on osoittanut taituruutensa ulkopolitiikassa. Hänellä on syvällinen ymmärrys kansainvälisistä suhteista ja osaaminen, joka on välttämätön Suomen edustamisessa maailman näyttämöllä.
  3. *Omistautuminen Suomen hyvinvoinnille:* Paavo Väyrynen on sitoutunut rakentamaan vahvempaa ja yhtenäisempää Suomea. Hänen intohimonsa suomalaisten hyvinvoinnin edistämiseen on ilmeinen kaikessa, mitä hän tekee.
  4. *Päätöksentekokyky:* Paavo Väyrynen on osoittanut rohkeutensa ottaa kantaa vaikeisiinkin asioihin. Hänen päättäväisyytensä ja kykynsä tehdä vaikeita päätöksiä ovat ominaisuuksia, joita tarvitaan Suomen presidentiltä.
  5. *Visio Suomen tulevaisuudesta:* Paavo Väyrynen ei vain puhu ongelmista, vaan hänellä on selkeä visio siitä, mihin suuntaan hän haluaa viedä Suomen. Hänen tavoitteensa ovat kunnianhimoisia ja tarkoituksenmukaisia. Valitsemalla Paavo Väyrysen presidentiksi valitset johtajan, joka on omistautunut Suomen menestykselle ja jolla on tarvittava kokemus ja asiantuntemus tehtävän hoitamiseen.

Äänestä viisaasti ja valitse Paavo Väyrynen – tulevaisuus odottaa.

Nyt on aika toimia!!

On aika tehdä Suomesta vielä vahvempi ja yhtenäisempi maa. Paavo Väyrynen on valmis tarttumaan ohjaksiin ja viemään Suomen kohti kirkkaampaa tulevaisuutta. Hänen kokemuksensa ja intohimonsa tekevät hänestä ihanteellisen ehdokkaan Suomen presidentiksi.

Miten voit auttaa?

  1. *Täytä kannattajakortti ja kerää kannatuskortteja:* Nyt tarvitsemme sinun apuasi! Kerää kannatuskortteja ystäviltä, perheeltä ja naapureilta. Jokainen kortti on askel kohti voittoa.
  2. *Jaa somesisältöä:* Ole osa Paavo Väyrysen kampanjan voimaa somessa. Jaa hänen viestejään, videoitaan ja julisteitaan. Kutsu muitakin mukaan tukemaan.
  3. *Osallistu kampanjatapahtumiin:* Liity mukaan tapahtumiin ja kannatuskokoontumisiin. Näytä tukesi ja tavataan muita samanhenkisiä ihmisiä.

Miksi valita Paavo Väyrynen?

– Vahva kokemus politiikasta ja ulkopolitiikasta. – Omistautuminen Suomen hyvinvoinnille ja tulevaisuudelle. – Rohkeus ottaa kantaa ja ajaa suomalaisten etuja. Yhdessä voimme tehdä Suomesta vieläkin paremman paikan elää ja kasvaa. Liity mukaan ja auta Paavoa matkalla kohti presidentin virkaa. Kerätään kannatuskortteja ja jaetaan kampanjasisältöä kaikkialla.

Suomi tarvitsee Paavon!

[tästä voit tulostaa 3-sivuisen vetoomustekstin ja kannattajakortteja]

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu