Euroalueen yrityssektori nousukiitoon

Euromaiden elinkeinoelämän piristyminen on miellyttävä uutinen. Myös meille suomalaisille. Jähmettynyt tilanne USA:n hakiessa uuttaa strategiaa sekä Iso-Britannian miettiessä miten vanhasta eroon, tarjoavat ketterille yrityksille hyviä mahdollisuuksia.  Euroalueen yrityksien kannattaa tiivistää sekä keskinäistä yhteistyötä, että kaupan vahvistamista Aasian suuntaan. Trump on kattamassa pöytää valmiiksi. Kiinalaiset eivät jää lepäilemään laakereillaan. Merkit ovat jo nyt selvät. Globalisaatiota tullaan vahvistamaan entisestään. Näin totesi myös heidän ylipäällikkö Davosissa viime viikolla. Euroalueen ostopäällikköindeksit ovat olleet useita kuukausia nousujohteisia. Yritykset investoivat, työpaikkoja syntyy lisää. Näkyy myös Suomessa. Euroalue on saanut lentävän lähdön vuodelle 2017.

 

https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjzkqSq-9rRAhVFZCwKHVHoAroQFggZMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.tradingeconomics.com%2Feuro-area%2Fmanufacturing-pmi&usg=AFQjCNHlFjj5-pWHe1Xm4ueYAxJgUyUB7Q&sig2=gom1x2dQSOZazO7ZBvg1lA

 

http://seppokalevi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/226207-tiivistyyko-eun-yhteistyo-kiinan-kanssa

 

http://seppokalevi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/226910-kiina-kiittaa-trumpia-ja-ottaa-viestikapulan-maailman-politiikassa

seppokalevi
Sitoutumaton Kontiolahti

Kansainväisessä liiketoiminnassa noin 45 vuotta. Keskeiset kohdemaat Iso-Britannia, Saksa, Hollanti, Puola ja Venäjä. Liikkeenjohdon konsulttina/yrittäjänä, kouluttajana ja hallitusammattilaisena alkaen 1988. Harrastukset musiikki ja kirjoittaminen sekä maailman menon seuraaminen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu