Kirkkoon kuuluu enää ALLE 70% kansasta!

Kirkosta eroamista on helpottanut, piispojenkin, ”liian helpoksi” paheksuma, vuonna 2003 perustettu eroakirkosta.fi-sivusto, jossa tähän mennessä on eronnut 680 000 kirkon jäsentä.

Eropiikkejä ovat vuosien ja vuosymmenten varrella aiheuttaneet mm. naispappeus-kiistelyt, Räsänen Ylen Homoillassa ja mm. eduskuntakeskustelut-ja äänestys sukupuolineutraalista avioliittolaista.

Suomalaisen arvoliberaalin, tieto-ja järkiyhteiskunnan voimakas maallistuminen on aiheuttanut sen, että pian enää kaksi kolmesta suomalaisesta on kirkon jäsen JA kun aikanaan enää JOKA TOINEN, niin viimeistään silloin alkaa keskustelut ja toimet kirkon erottamiseksi valtiosta, uskonnolliseksi yhteisöksi toisten, vastaavien joukkoon, kilpailemaan ”sieluista” ja kymmenyksistä uskonnollisilla katsomusmarkkinoilla.

Maallistumisen vauhdista kertoo mm. kyselytutkimus, jonka mukaan PYHÄNÄ pitää kirkkoa, uskontoa ja uskonnollista yhteisöä 15% ja sen sijaan esim. rakkautta ja läheisiä ihmisiä 68% ja rauhaa, kotia ja lepoa 56%.

Tärkeitä osoitteita kirkosta eronneille, eroamista suunnitteleville ja uskonnollisten yhteisöjen kanssa vaikeuksiin joutuneille:
eroakirkosta.fi
vapaa-ajattelijat.fi
uskontojenuhrientuki.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu