Naapurikyttääjiä ja naapurustotarkkailijoita…

Kun Putinin joukoissa Ukrainassa on ollut ”mieskato” suuri, eikä mahdollisuutta julistaa liikekannallepanoa, koska ”ei ole mitään sotaa”, niin sotilaallisen erityistoimenpiteen johto ”kopsasi” mm. USA:n värväysmallin, eli Moskovan ja Pietarin kaduille laitettiin mainoksia ja pysytettiin jopa ”värväyskioskeja” ja palkattiin värväreitä, Amerikan malliin. ( Jopa 3000 euroa kuukaudessa, jos pysyi hengissä edes yhden kuukauden, olisi siinä suuren Venäjän syrjäseutujen köyhille pojille elämän-ja elintasomuutosta, ellei sattuisi kaatumaan, tai vakavasti haavoittumaan…?)

Amerikoissa on myös vapaaehtoisia ”naapurustotarkkailijoita.” – Joku ehkä muistaa, kun eräs tällainen ampui kioskilla asioineen mustan hupparipojan, koska tämä ei totellut ”hra naapurustotarkkailijan” pysähtymiskäskyä (!?). Näin, vaikka tarkkailijan soiteltua poliisille poliisi oli kehottanut ehdottomasti heti lopettamaan ”tarkkailun” ja varjostamisen. (!).”

– IS kertoi tänään, että Putin on ”kopsannut” tämänkin ja värvää ja painostaa nyt, jopa pientä korvausta vastaan tavallisia ihmisiä kyttäämään isänmaan ja erityistoimenpiteen vastaisia ja raportoimaan poliisille useamman kerran kuukaudessa, Kiinan ja vanhan Neuvostoliiton malliin!

Onneksi meillä Suomessa ei ole naapurustotarkkailijoita-eikä kyttääjiä.  Eihän  – Karponkin ohjelmat aikoinaan olivat ”propagandaa…?

– Ei, vaikka meillekin jotkut haluaisivat vapaaehtoisia ”kansanmiliisejä ja uus-suojeluskuntia?”

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu