Perussuomalaisten eurovaaliehdokkaaksi

Perussuomalaisten Nuorten kevätkokous päätti esittää minua Perussuomalaisten eurovaaliehdokkaaksi. Nuorisojärjestö katsoo minun täyttävän eurovaaliehdokkaalle asetetut vaatimukset valtakunnallisesta näkyvyydestä, kieli- ja ammattitaidosta sekä uskottavasta kampanjasta ja rahoituksesta.

Suomi täyttää sata vuotta vuonna 2017, mutta liittovaltiokehitys ja eurokriisi uhkaavat viedä itsenäisyytemme viimeiset rippeet. Perussuomalaiset Nuoret vaatii neuvoa-antavaa kansanäänestystä EU- ja eurojäsenyydestä vuoden 2016 loppuun mennessä.

Perussuomalaisten on liittouduttava EU-kriittisten voimien kuten brittikonservatiivien ja Alternative für Deutschlandin kanssa uskottavan ylikansallisen liikkeen muodostamiseksi.

Perussuomalaiset voittaa eurovaalit koska on ainoa puolue, joka istuu europarlamentissa EU-kriittisessä ryhmässä. Aion olla meppinä palovaroitin, joka kertoo suomalaisille Brysselin viimeisimmistä vitsauksista.

Kevätkokous päätti uudistaa Perussuomalaisten Nuorten tunnuksen. Määrätietoinen Kalevan neito ja Pohjantähti edustavat kansallismielisyyttä, rehellisyyttä, maanläheisyyttä, toiveikkuutta ja suomalaisuusliikettä. Perussuomalaisuus on kansanliike, joka arvostaa pohjoismaista sukupuolten tasa-arvoa.

Perussuomalaisten Nuorten kevätkokous pidettiin Kokkolassa 27.-28.4. Toisena kokouspäivänä oli Turkistarhaus 2020 -seminaari ja paneelikeskustelu, jossa oli puhumassa muun muassa Suomen turkistarhaajien keskusliiton toiminnanjohtaja Marja Tiura.

 

Lue kevätkokouksessa pitämäni linjapuhe.

simonelo

Kahden pojan isä. Espoon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vapaata markkinataloutta kannattava tolkun oikeistokonservatiivi. Autoilija. Videopelaaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu