Työ tekijäänsä kiittää

Olen saanut kaksi vastaehdokasta Perussuomalaisten Nuorten 2.-3.11. Järvenpäässä pidettävään syyskokoukseen, mikä osoittaa tervettä järjestödemokratiaa. Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajuus kiinnostaa yhtä lailla kuin perussuomalaisuus aatteena.

Haluan jatkaa Perussuomalaisten Nuorten johdossa, koska haluan saattaa työni päätökseen.

Haluan olla johtamassa Perussuomalaiset Nuoret eurovaalivoittoon ja solmia vahvat suhteet muihin EU- ja eurokriittisiin liikkeisiin. Suomalaisedustajista vain perussuomalaiset istuvat Brysselissä EU-kriittisessä ryhmässä.

Teen työtä sen puolesta että liittoudumme muun muassa
brittiläisten ja saksalaisten EU-kriitikkojen kanssa. Perussuomalaisten täytyy olla muodostamassa ylikansallista liittovaltion vastaista ja itsenäisten kansallisvaltioiden puolesta taistelevaa liikettä. Perussuomalaiset Nuoret osallistui EU-kriittisen European Young Conservativesin Freedom Summitiin Cambridgessa, Englannissa ja kutsuin järjestön puheenjohtajan Tim Dierin puhumaan eurorealismista Helsinkiin.

Euroopan liittovaltio on Suomen itsenäisyyden surma, joten kansainvälisen yhteistyön merkitystä ei voi nähdäkseni liikaa korostaa.

Olen valmis laittamaan itseni likoon ja asettumaan eurovaaliehdokkaaksi. Tähän tehtävään sain Perussuomalaisten Nuorten viime kevätkokouksen yksimielisen tuen.

Haluan kehittää järjestömme organisaatiota. Se on uudistustyö, jonka perusta valetaan syyskokouksessa käsiteltävässä sääntöuudistuksessa, jossa valtaa hajautetaan luomalla kattojärjestön hallituksen rinnalle piirijärjestöjen asemaa vahvistava edustajisto.

Kenttätyötä on vahvistettu perustamalla kolme uutta rekisteröityä piirijärjestöä: Lappi, Keski-Pohjanmaa ja Pohjois-Karjala. Vuoden loppuun mennessä perustetaan Etelä-Savon piiri, jolloin koko maa on katettu.

Lokakuun aikana teen yhdessä pääsihteeri Suvi Karhun ja vt. toiminnanjohtaja Sebastian Tynkkysen kanssa piirikiertueen, jossa vierailemme jokaisessa maakunnassa, yhteensä 17 paikkakunnalla. Piirijärjestöt ovat yhtä vahvoja kuin niiden aktiivit. Esimerkiksi Helsingin, Pirkanmaan ja Keski-Pohjanmaan piirit ovat hyviä esimerkkejä kukoistukseen kasvaneesta piirijärjestöstä, jonka ovat piiriaktiivit itse työllään luoneet.

Kattojärjestön tehtävä on tukea piirijärjestöä sekä henkisesti että taloudellisesti, mutta kenttätyötä ei voi paikallisten puolesta kokonaan tehdä. Sen voivat tehdä vain nuoret, jotka tuntevat alueen ja tietävät mikä sillä alueella toimii. Heidän työtään haluamme piirikiertueella tukea. Kiertueella keräämme jäsenistön ajatuksia siitä, että mihin suuntaan järjestöä halutaan yhdessä kehittää.

Kaudellani Perussuomalaiset Nuoret on täyttänyt tehtävänsä puolueen ideologisena omatuntona. Viime vuonna yhteistyössä kentän kanssa luodussa periaateohjelmassa esimerkiksi perusteltiin aatteellinen pohja ja linjattiin uskottava talouspolitiikka. Toimin vuoden ajan periaateohjelmatyöryhmän puheenjohtajana. Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, nuorisojärjestö oli vahvasti mukana kieliopintojen valinnanvapautta ajavassa kansalaisaloitteessa, joka vietiin eduskunnan käsiteltäväksi 62158 allekirjoittaneen turvin.

Perussuomalaiset Nuoret ei ole vain tarpeellinen piikki lihassa, vaan hoitaa puolueen nuorisotyötä. Kunniatehtävän olemme täyttäneet esimerkiksi järjestämällä menestyksekkäät presidentinvaali– ja kuntavaalikampanjat. Seuraavaksi katseemme kääntyy Suomen yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen edustajistovaaleihin.

Oleellinen osa menestyksekästä poliittista nuorisojärjestöä on mediaosaaminen ja toimiva tiedotus. Olen edustanut Perussuomalaisia Nuoria lukuisissa radio- ja televisio-ohjelmissa sekä lehtiartikkeleissa yhteistyössä pääsihteerin, toiminnanjohtajan ja hallituksen jäsenten kanssa. Saamani palautteen perusteella onnistuneesti. Tähän mennessä mieleenpainuvin on ollut Ruben Stillerin vetämä Pressiklubi. Uskottavassa tiedotuksessa auttaa tänä vuonna kehitetty nuorisojärjestön kansalliskonservatiivinen Rahvas-lehti, jota päätoimitan.

Haluan tehdä työtä sen eteen, että Perussuomalaiset
Nuoret on jatkossakin Suomen kansallismielisin ja kansanvaltaisin poliittinen
nuorisojärjestö.

simonelo

Kahden pojan isä. Espoon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vapaata markkinataloutta kannattava tolkun oikeistokonservatiivi. Autoilija. Videopelaaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu