Obama teki kärpäsestä härkäsen

Presidentti Barack Obama synnytti keskustelua, kun hän tappoi haastattelua häirinneen kärpäsen. George W. Bush olisi vain tyytynyt syyttämään kärpästä terrorismista, etsintäkuuluttanut sen ja sitten epäonnistunut surkeasti sen kiinniotossa.

Amerikkalainen eläinten oikeuksia puolustava järjestö PETA toruu lausunnossaan Obamaa, ja lähettää hänelle kärpäsloukun, jolla kärpäsen voi pyydystää ja vapauttaa ulos. Voi muuten tulla kova päivätyö Lapin miehille, kun kaikki hyttyset pitää rahdata turvallisesti pirtistä ulos.

Järjestö myös ottaa asiaan uskonnollisen kannan todeten, että ”hän [Obama] ei ole Buddha.”

Järjestöllä taitaakin olla kannattajilleen kovat vaatimukset: ”munkkikokelaat, jos he ovat totuudellisia ja oikeamielisiä, eivät käytä silkkivaatteita eivätkä nahkakenkiä, koska ne perustuvat elämän tuhoamiseen. Kokelaat eivät käytä maitoa tai juustoa, koska siten he riistäisivat vasikoilta sen, mikä heille oikeutusti kuuluu,” sanoo Buddha Surangama Sutrassa.

Mikäs siinä, kunhan vasikat osaavat neuvotella antimistaan hyvän markkinahinnan.

Maassamme tapetaan joka vuosi lukemattomia puolustuskyvyttömiä kärpäsiä, hyttysiä ja etanoita. Uhanalaisia, mutta rauhoitettuja ovat rehelliset keskustavaikuttajat.

Pääministerimme voisi pyytää PETA:lta nöyrimmästi anteeksi. Kärpästen lukumäärän huomioon ottaen parasta olisi tarjota PETA:lle Suomen maaseudun lantakasoja sovinnon eleenä. Vihreille ja sosiaalidemokraatti Erkki Tuomiojalle tässä avautuu hieno tilaisuus moittia suurvallan ylimielistä käytöstä.

Uskallan kuitenkin huomauttaa PETA:lle, että kärpästen valitusoikeus loppuu siinä vaiheessa, kun he asettuvat meidän reviirillemme. Obamakin oli ensin sivistyneesti viittilöinyt kärpästä poistumaan tilasta. Mikäli eläimille annettaisiin ”mikä heille kuuluu”, Obaman tilanne suurvallan johtajana kävisi tukalaksi. Kansa vaatii maitoa.

Vakavasti puhuen, onko ihme että joitakin luonnonsuojelujärjestöjä on vaikea ottaa tosissaan?

Enää puuttuvat vain bimbomallit protestoimassa kärpästen puolesta.

simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu