Valtuustosta: En kanna Kaumaa

Olen ollut samoissa paneelikeskusteluissa Pia Kauman kanssa ja seurannut Espoon kokoomusryhmän äänestyskäyttäytymistä valtuustossa. Tiedän, että kokoomuslaiset eivät ole pyrkineet suitsimaan Espoon kaupungin rahankäyttöä monikulttuurisuuteen liittyen.

Päinvastoin, sillä Espoon kaupunki on kanavoinut satoja tuhansia euroja erityistukea monikulttuurisille kohteille. Yksi näistä on maahanmuuttajien palkkaaminen kaupungille, josta pystyin valtuustokysymykseni avulla osoittamaan, että rekrytoinnissa syrjitään kantasuomalaisia.

Kelan ja sosiaalitoimen maksamien etuuksien summat ovat tiedossa ja niiden osalta laki on kaikille sama. Määrittelemätön on täydentävä toimeentulotuki, jota myös harkinnanvaraiseksi toimeentulotueksi kutsutaan.

Täydentävä toimeentulotuki sisältää erityisistä tarpeista tai olosuhteista aiheutuvia menoja. Siitä ei kerrota, että millaisia summia ja millaisia asioita siitä maksetaan.

Mahdolliset väärät tiedot esimerkiksi Espoon kaupunki voisi korjata kertomalla millaisia summia ja millaisiin menoihin harkinnanvaraista tukea myönnetään. Muutoin väistämättä syntyy kertomuksia siitä kuinka kaikenlaista kultaa ja mirhamia tullaan ostamaan sossun maksusitoumuksella.

En kanna Kaumaa, vaikka kollega on nyt huomannut että eduskuntavaalit lähestyvät. Toivon vain, että kokoomuslaiset tekisivät muutakin maahanmuuttoon liittyvien asioiden suhteen kuin vain taputtelisivat minua selkään illanvietossa.

Toivon kaikille poliitikoille rohkeutta ajaa julkisesti sitä linjaa, minkä kokee oikeaksi.

Syrjintä ei ole koskaan positiivista, vaan kaikkia täytyy kohdella samoilla perusteilla ja vaatimuksilla.

simonelo

Kahden pojan isä. Espoon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vapaata markkinataloutta kannattava tolkun oikeistokonservatiivi. Autoilija. Videopelaaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu