Mikä on demareiden maahanmuuttolinja?

Puheenjohtaja Antti Rinteen mukaan ”puolue lähtee siitä, että hädässä olevia autetaan ja siinä ei ole pelivaraa. Jos et pysty tätä hyväksymään, silloin sinä et kuulu tähän porukkaan.”

Todellisuudessa demarit ovat osoittaneet tuntuvaa pelivaraa puolueen maahanmuuttopoliittisessa linjassa, minkä todistavat demareiden puheenjohtajien viime vuosina tekemät linjaukset.

”Perussuomalaiset ovat SDP:n puheenjohtajan mukaan maahanmuuttopolitiikan toinen ääripää. Urpilainen suomii varsinkin perussuomalaisten maahanmuuttokriittisen ryhmän nuivan manifestin kiintiöpakolaislinjauksia ja kehitysavun lakkauttamispuheita.” – Yle Uutiset 12.8.2010

”[Hallituksen maahanmuuttopoliittisessa toimenpideohjelmassa] on kahdeksan eri kokonaisuutta, joiden puitteissa on 80 erilaista toimenpidettä. Siellä on selkeästi otettu kantaa siihen, miten tämä tilanne otetaan hallintaan. Olen lukenut toimenpiteet pari kertaa läpi, ja minusta ne vaikuttivat erittäin hyviltä. Tällä hetkellä näyttää siltä, että SDP voisi kannattaa kaikkia toimenpiteitä ja olla tukemassa sitä, että ne viedään eteenpäin.” -Antti Rinne, Yle Uutiset 8.12.2015

”Vuoden 2011 eduskuntavaalien alla julkaistu Nuiva vaalimanifesti on pitkälti jo todellisuutta.” -Iltalehti 16.1.2016

Näin demareiden Urpilaisen johdolla vuonna 2010 vastustama maahanmuuttopolitiikka on vuonna 2016 demareiden Rinteen johdolla kannattamaa todellisuutta. Tosin toteuttajana on hallitus, jossa maahanmuuttopoliittista linjaa demareiden sijaan ajaa perussuomalaiset.

Ennustan kovaa demareiden sisäistä vääntöä siitä, mikä loppujen lopuksi on sosialidemokraattista maahanmuuttopolitiikkaa. Vasemmisto-oppositio on levällään kuin Jokisen eväät.

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu