Kansakuntien Eurooppa on herännyt

Itsenäinen Iso-Britannia. Kuinka kauniilta se kuulostaakaan. Onnittelen ja kiitän Iso-Britannian kansaa, joka on antanut toivon koko Euroopalle.

I placed my trust in the British people and boy, did they deliver. Thank you, Britain. Bloody well done.

Elämme uudessa ajassa. Kansakuntien Eurooppa on herännyt horroksesta. Aina on toivoa sille joka uskoo.

Iso-Britannia taisteli toisen maailman sodan aikana koko Euroopan vapauden puolesta. Uskon että jälkipolvet katsovat tätä aikaa samoin kuin me katsomme ihaillen sitä Iso-Britanniaa, joka vuosikymmeniä sitten pelasti koko Euroopan.

Euroopan unioni kehittyi väärään suuntaan Maastrichtin sopimuksen myötä 1990-luvun alussa. Voin hyväksy talous- ja vapaakauppa-alueen, mutta liittovaltioksi muuttuvaa poliittista unionia ei yksikään kansanvallan ystävä voi kannattaa. 

Suomessa asiantuntijat laittoivat panoksensa siihen että Brexit häviää. Iso-Britannian EU-kriittisyyttä on aliarvioitu järjestelmällisesti. Suomalaisia EU-kriitikoita on kautta vuosien pilkattu ja vähätelty. Terve ylpeys on palannut sydämiimme. 

Ennustan että eduskunta kutsutaan pian koolle pääministerin ilmoituksen johdosta.

simonelo

Kahden pojan isä. Espoon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vapaata markkinataloutta kannattava tolkun oikeistokonservatiivi. Autoilija. Videopelaaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu