Olen ehdolla Perussuomalaisten varapuheenjohtajistoon

Perussuomalaiset on Suomen kiinnostavin puolue ja perussuomalaisilla on kiinnostavin puoluekokous. Toivon että teen siitä omalta osaltani entistä mielenkiintoisemman.

Asetun ehdolle Perussuomalaisten varapuheenjohtajistoon.

Kerroin ratkaisustani illan Ylen A-Studiossa, jossa käsiteltiin varsinaisesti kaksoiskansalaisuutta. Suomalaisena ja perussuomalaisena olen tavallaan kahden maan kansalainen. Elän arvokonservatiivina vapaamielisessä maassa. Isänmaallinen perussuomalainen. Vapaasti ajatteleva, vaan ei vapaa-ajattelija. Meidän puolueessa.

Vapaamielisyys tässä mielessä sopii niin kauan kuin se tarkoittaa myös minun vapauttani ajatella ja puhua niin kuin haluan.  Nykyään liian usein halutaan rajoittaa mielipiteen- ja sananvapautta ilman hyväksyttävää perustetta. Loukkaantuminen ei ole peruste ja epämukavat ajatukset eivät katoa sillä, että ne ovat poissa silmistä, poissa mielestä. Meillä ei oikein ajattelevien ruoska sivalla ja tiukka puoluekuri kangista. 

Meidän Perussuomalaiset on Suomen johtava sananvapauspuolue.

Muusikko Pekka Simojoen kuuluisassa kappaleessa kahden maan kansalainen toivoo voivansa kylvää rauhan siemenen. Toivon ehdokkaana yhdistäväni perussuomalaista kenttää toimimaan yhteisen aatteemme puolesta.

Laajassa kansanliikkeessä katto on syytä olla korkealla ja seinät leveällä, mutta vain joukossa on voimaa. Suomessa on 34 000 työllistä enemmän kuin viime vuonna. Parempaan suuntaan mennään. Olemme yhdessä kääntäneet Suomen suunnan ja kestäneet kipeätkin päätökset. Nyt on oltava malttia luottaa linjaan ja kerätä hyvän työn hedelmät seuraavan kahden vuoden aikana. Toivo herää suomalaisissa kuin pitkä pimeys väistyy ja isänmaan aurinko nousee kirkkaampana kuin vuosiin.

Meidän Perussuomalaiset on Suomen johtava duunaripuolue.

Enemmistöhallitus käyttää Suomessa valtaa. Näen ja koen sen joka päivä työssäni eduskunnassa. Valtaa ei meille annettu, vaan se otettiin kansanvaltaisten vaalien kautta. Opposition vallattoman vastuuttoman valitusvirren sointi on osa demokratiaa. Helsingin Sanomat tai Suomen Kuvalehti ovat osa vapaamielistä Suomea, vaan silti katsovat että Perussuomalaiset ovat saaneet maahanmuuttopoliittisen linjansa läpi hallituksessa.

Jos vain yksi luku täytyy muistaa, se on 18 prosenttia. Sen verran irakilaisista turvapaikanhakijoista saa tällä hetkellä myönteisen turvapaikkapäätöksen. Käsi ylös, joka katsoo että demarit vetäisivät tässä tiukempaa linjaa? Paljon on tehty, vaan lisää on tehtävä. Käsi ylös, joka katsoo että vihreät tekisivät yhtään tiukennusta?

Meidän Perussuomalaiset on Suomen johtava maahanmuuttokriittinen puolue.

Perussuomalaiset on hallituksen sosiaalinen omatunto. Joskus kolkuttaa, kuten itse kunkin omatuntoa, vaan unohdu ei pienen ihmisen asia. Perussuomalaiset ei kannata lisäleikkauksia. Vahva valtiontalous on vähävaraisen paras ystävä. Rikas ei valtiota kaipaa, vaan pärjää ilmankin. Taloutta on sopeutettu ja valtiontalous pelastetaan. Nyt on aika siirtyä eteenpäin.

Seuraavan kahden vuoden aikana olisi hyvä päästä siihen, että suomalainen voi ansaita tuhat euroa kuussa verovapaasti. Lähellä ollaan. 12 000 euroa vuodessa ansaitseva helsinkiläinen maksaa tällä hetkellä veroa 76,50 euroa. Tiesitkö, että tämä on kokonaisuudessaan Yle-veroa? Tärkeä joskin pöhöttynyt Yleisradiomme verottaa pienituloisen kukkaroa, ja silti vasemmisto on toimittajan kukkaron puolella. Näin unohtuu tavallinen suomalainen, perussuomalainen.

Meidän Perussuomalaiset on Suomen johtava suomalaisten puolue.

Haluan sinut mukaan meidän puolueeseen. Kierretään ympäri Suomea. Hankitaan ehdokkaita, voitetaan kuntavaalit huhtikuussa ja kesäkuun lämmössä pidetään Jyväskylässä ikimuistoinen puoluekokous.

Meidän Perussuomalaiset tekee ja voittaa yhdessä.

simonelo

Kahden pojan isä. Espoon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vapaata markkinataloutta kannattava tolkun oikeistokonservatiivi. Autoilija. Videopelaaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu