Ajantasaista tietoa Yhdysvalloista ilman värittäviä välikäsiä

Matkustan huomenna Conservative Political Action Conference –konferenssiin (CPAC), joka pidetään Washington DC:ssä, Yhdysvalloissa. Pääpuhujina ovat Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja varapresidentti Mike Pence.

Solmin suhteita republikaaneihin ja muihin konservatiivivaikuttajiin. Tilaisuudessa ovat myös läsnä muun muassa brittiläinen euroskeptikko Nigel Farage ja presidentin kiistanalainen päästrategi Stephen Bannon.

Olen aikaisemmin tavannut kongressiedustajia. Yhdysvallat on tärkeimpiä kansainvälisiä yhteistyökumppaneitamme. Ajantasaisin tieto saadaan suoraan ilman värittäviä välikäsiä.

Presidentti Trumpin Ruotsia koskevat lausunnot ovat herättäneet huomiota viime päivinä. Trump sanoi, että Ruotsissa on alueita, joihin poliisi ei enää suostu menemään.

Lehdistö on itse uutisoinut Ruotsia koskevista ongelmista kuten no-go alueista. On naurettavaa, että nyt kun presidentti Trump kiinnittää asiaan huomiota on tämä jonkinlainen järkytys ja skandaali. Olen itsekin kirjoittanut aiheesta Kansankodin kuolinvuoteella –raportissa.

CPAC-konferenssi kestää sunnuntaihin saakka. Matkustan Yhdysvaltoihin omalla kustannuksellani.

simonelo

Kahden pojan isä. Espoon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vapaata markkinataloutta kannattava tolkun oikeistokonservatiivi. Autoilija. Videopelaaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu