Vasemmistonuori kehoittaa väkivaltaan

Eräät Homma-forumin keskustelijat halusivat mennä Joensuussa tänään järjestettävään rasismin vastaiseen kristalliyö-mielenosoitukseen mukaan marssimaan ja kuvaamaan tapahtumaa.

Tarkoitus oli näyttää, että rasisminvastaisuus on yhteinen asia. Jos olisin joensuulainen, menisin mielelläni paikalle. Tunnen henkilökohtaisesti juutalaisia, jotka ovat paenneet vainoa ja joiden sukulaisia on murhattu holokaustissa, johon mielenosoituksen nimi viittaa. Olen lukenut kirjoja, katsonut elokuvia, käynyt Jerusalemin Vainojen museossa. Tiedän mitä rasismi voi pahimmillaan saada aikaan.

Mikä onkaan tapahtumaa järjestävien vasemmistonuorten reaktio siihen että yksityiset kansalaiset haluavat osallistua?

Erään Facebook-profiilin keskustelusta käy ilmi, että vihamielisen negatiivinen. Kirjoittaja miettii, että ”miten kannattaisi menetellä kristalliyökulkueen kuvauksella uhkailevien homma-apinoiden kanssa.”

Vasemmistonuori Heikki Multanen (tuttu Smash Asemista, hänet pidätettiin kuvaamasta) ehdottaa ”argumenttien painottamista pesäpallomailalla.”

Tapahtumaan menossa olleen tuttava Jarkko Pesonen laittoi hänelle viestin, jossa kehoitti ”jättämään tuollaiset uhkailut tekemättä, sillä kyseinen kommentin voi katsoa täyttävän rikoksen tunnusmerkistön rikoslain viidennen luvun viidennen pykälän mukaisesti.”

Tässä Multasen vastaus Pesoselle:

Hei!

Todettakoon heti alkuun että natsipaskojen halla-aholaiset tutkinpapyyntöpelleilyt eivät voisi kiinnostaa allekirjoittanutta vähempää. Jos olet asettanut itsesi samaan kelkkaan fasististen kusipäiden ja maahanmuuttokriittisyydellä ratsastavien puskanatsien kanssa, jotka kannustavat väkivaltaan antifasisteja kohtaan mm. kuvaamalla toimintaan osallistuvia, allekirjoittanut on ihan vakavasti sitä mieltä että pesäpallomailan toinen pää on ainoa oikea argumentointimuoto kaltaisiasi vittupäitä kohtaan. Toivottavasti viimeisin lause ei ollut rakenteellisesti liian pitkä infantiilille älyllesi.

Yhteistyöterveisin

– Heikki Multanen

Multasen uhkauksesta on tehty ilmoitus poliisille.

Kokoomusnuorten tapaan ei voi kuin todeta Multaselle, että…

Vasemmistoliiton kannatus on laskenut vuoden 1995 eduskuntavaalien 11,16 prosentista vuoden 2007 eduskuntavaalien 8,82 prosenttiin. Tässä on yksi syy siihen.

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu