Timo Soini on politiikan Viimeinen Mohikaani

Olen tämän ja ensi viikon isyysvapaalla, mutta politiikan iso pyörä pyörii eteenpäin: Timo Soini ei hae jatkokautta Perussuomalaisten puheenjohtajana.

Kaksikymmentä vuotta laivan kapteenina politiikan myrskyissä on uskomaton uhraus ja kunnioitettava teko demokratian hyväksi. En usko, että näemme enää samanlaista puoluejohtajaa. Viimeinen Mohikaani. Lämmin kiitos Timo isänmaan ja aatteen hyväksi tekemästäsi työstä.

Kahdenkymmenen vuoden aikana Perussuomalaiset on noussut prosenttipuolueesta Suomen eduskunnan toiseksi suurimmaksi puolueeksi. Vaalipäivänä jopa suurimmaksi. Samalla olemme nousseet europarlamenttiin ja juurtuneet suomalaisiin kuntiin. Kuntavaaleissa näytämme, että olemme tulleet jäädäksemme. Politiikassa mietitään usein vain sen hetken tilannetta. Silloin täytyy muistaa, kuinka pitkälle olemme yhdessä matkanneet.

Kesäkuussa kapteeni vaihtuu, mutta laivaan nousee yhä uusia matkustajia. Pelastusveneiden laskemiseen ei ole syytä. Jäsenistö valitsee valistuneesti uuden johdon. Toivon saavani jäsenistön luottamuksen varapuheenjohtajistoon. En ole vain käytettävissä, vaan haluan olla johtamassa puoluetta sen uudella lehdellä. Olen sitoutunut aatteen mies.

Olemme olleet oppositiossa kaksikymmentä vuotta. Olen tullut politiikkaan tekemään tulosta enkä vain puhumaan. Punavihreiden sijaan meidän on oltava hallituksessa luotsaamassa isänmaata karikoista. Opposition vallattoman vastuuttoman valitusvirren sointi on osa demokratiaa. Perussuomalaiset on hallituksen sosiaalinen omatunto. Joskus kolkuttaa, kuten itse kunkin omatuntoa, vaan unohdu ei pienen ihmisen asia. Perussuomalaiset ei kannata lisäleikkauksia.

Olen sanonut tämän aiemmin ja sanon uudelleen:  Soini voisi jatkaa ulkoministerinä, sillä hän on tehnyt hyvää työtä. Sen olen saanut todistaa vieraillessani ulkomailla ja tavatessani ulkomaiden edustajia täällä Suomessa.

Perussuomalaisten matka jatkuu kesäkuussa uusin voimin murtumattomalla perussuomalaisella linjalla. Meidän Perussuomalaiset tekee ja voittaa yhdessä.

Haluan sinut mukaan meidän puolueeseen. Voitetaan kuntavaalit huhtikuussa ja kesäkuun lämmössä pidetään Jyväskylässä ikimuistoinen puoluekokous.

simonelo

Kahden pojan isä. Espoon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vapaata markkinataloutta kannattava tolkun oikeistokonservatiivi. Autoilija. Videopelaaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu