Kannatan Sampo Terhoa uudeksi puheenjohtajaksi

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho asettui tänään ehdolle Perussuomalaisten puheenjohtajaksi. Kannatan Terhoa uudeksi puheenjohtajaksi.

Muistan tavanneeni Sampo Terhon ensi kertaa vuonna 2009, kun hän oli vielä Kallion Perussuomalaisten puheenjohtaja. Terho teki vaikutuksen, ja epäilin hänelle ääneen, että hän hakee vielä joskus puolueen puheenjohtajaksi. Nyt se toteutuu. Pettäisin omat vaistoni, jos en tukisi Sampoa johtoon.

Olemme myös toimineet yhdessä Suomalaisuuden liiton hallituksessa ja nyt kansanedustajina eduskunnan suuressa valiokunnassa. Olen talouspoliittisesti Terhon linjoilla. Perussuomalaiset uskoo työhön ja yrittäjyyteen.

Sampo Terhon työskentelytapa ryhmäjohtajana on tehnyt minuun vaikutuksen. Hän on ollut reilu ja tasapuolinen, mutta tarvittaessa luja. Johtajana ottanut homman haltuun ja johtanut joukkoa. Sampo Terho on sanavalmis, laajasti asiantunteva ja kansainvälinen. Terho pystyy parhaiten yhdistämään puolueen kentän yhteiseen työhön isänmaan hyväksi.

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu