Vanhanen: Kansalaiset, opetelkaa uimaan

Pääministeri Matti Vanhanen pelkää Suomeen tulevien turvapaikahakijoiden tulvaa.

”Ei pitäisi julkisesti sanoa, mutta jos meidät löydetään yhtä laajasti kuin muut Pohjoismaat, hakijoita voi olla jopa 20000 [vuodessa],” Vanhanen sanoi Aamulehdelle. Turvapaikanhakijoita arvioidaan tulevan tänä vuonna Suomeen noin 6000. Vertailun vuoksi sanottakoon, että Suomeen syntyi viime vuonna vajaa 60 000 lasta.

Toissapäivänä kirjoitin siitä, kuinka Suomeen tuodaan monikulttuurisuutta kansalta kysymättä. Kirjoituksessani epäilin, että valtio on tahallaan pimittänyt tietoja todellisista tarkoitusperistään. Vanhanen lipsauttaa, että maahanmuuton määrästä ei voisi puhua julkisesti. Perussuomalaisten ansiosta vaikenemisen kulttuuri on murskattu ja pakolais- ja maahanmuuttopolitiikasta on oikeasti puhuttava. Enää ei voi piilottaa vakan alle.

Pääministerillä onkin muuttunut ääni kellossa. Vielä tammikuussa hän sanoi, että ”puheet esimerkiksi hallitsemattomista siirtolaisvirroista on lopetettava.”

Vanhanen tietää, että jos hän ei puhu, perussuomalaiset tekevät sen varmasti. Keskusta menettäisi ääniä, joten omiaan lepyttääkseen Vanhanen tarttuu asiaan. Keskustaa äänestävien, mutta maahanmuuttopolitiikkaan todellisia muutoksia haluavien ei kuitenkaan kannata olla sinisilmäisiä.

Vanhanen on jo sitonut kätensä poliittisen korrektiuden liekaan. Hän toivoo kuulevansa valtaväestöltä maltillisia mielipiteitä maahanmuutosta.

”Osa kansalaisista asennoituu maahanmuuttoon hyvin tunneperäisesti. Heille se on joko-tai-kysymys. Se vaihe on ohi, sillä maahanmuutto on tosiasia.”

Vanhanen ajattelee maahanmuutosta kuten ajatushautomo Demo: ”Sen kanssa voi joko opetella elämään tai kiukutella ja ottaa turpiinsa.” Poliittisena pelurina Vanhanen ei koskaan halua ottaa turpiinsa. Tilanteen kanssa on elettävä aivan kuten Neuvostoliiton kanssa aikoinaan. Kritiikki on pannassa. Toisinajattelijat leimataan ja tuomitaan.

Tosiasiassa Suomella on asiassa edelleen päätäntävalta. Me voimme päättää millaisia ihmisiä me tänne otamme. Vanhasmaisittain sanottuna sitä ei pitäisi julkisesti sanoa, mutta tämä on meidän maamme, jonka ehdoista me päätämme.

On myös nurinkurista, että Vanhanen vaatii maltillisia mielipiteitä samaan aikaan kun itse kertoo pakolaistulvan uhasta. Eikö se vaadi ennakoivia toimenpiteitä? Eikö pääministeri voisi kertoa kansalaisille kuinka paljon 20 000 pakolaista oikein maksaa?

Suomella on täysi oikeus rajoittaa maahanmuuttovirta haluaamiinsa uomiin. Meidän ei tarvitse ottaa yhtään enempää kuin me haluamme vain jotta voisimme mielistellä Yhdistyneitä kansakuntia.

Suomelle maahanmuuton on oltava hyödyttävää, ei köyhdyttävää. Hallitus tuntuu nostavan tilanteessa kädet ylös, vaikka nimenomaan täytyisi tosissaan miettiä, mihin suuntaan me haluamme maatamme kehittää.

Jälkipolvet maksavat kalliin laskun, jos mokaamme.

simonelo

Kahden pojan isä. Espoon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vapaata markkinataloutta kannattava tolkun oikeistokonservatiivi. Autoilija. Videopelaaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu