Äänestä Eloa perussuomalaisiin

Kerroin Ylen A-Studiossa 9.2.2017 hakevani perussuomalaisten varapuheenjohtajistoon. Kiitän saamastani runsaasta tuesta ja kannustuksesta. Kannatusta on ilmassa.

Olen viimeisen puolen vuoden aikana kiertänyt kenttää ja käynyt Espoossa, Vantaalla, Mäntyharjulla, Kankaanpäässä, Hämeenkyrössä, Lapinjärvellä, Järvenpäässä, Inkoossa, Pukkilassa, Askolassa, Myrskylässä, Turussa, Raumalla, Pielavedellä, Siilinjärvellä, Pellossa, Ylitorniolla, Torniossa, Outokummussa, Joensuussa, Kotkassa, Siuntiossa, Porvoossa, Hollolassa, Asikkalassa, Lahdessa, Liedossa, Lappeenrannassa, Luvialla ja Kaarinassa. Tulossa on vielä tilaisuudet Oulussa, Kokkolassa ja Helsingissä. Yli 30 paikkakuntaa.

Haluan kertoa myös blogini lukijoille, että millainen on linjani varapuheenjohtajana.

Kansaa lähellä on ollut perussuomalaisen liikkeen voima. Perussuomalaiset on kannattajiensa näköinen: elämänmakuinen ja välillä elämän kolhima, mutta nousee aina uudestaan.

 

Aatteen mies

Joukkoja johdetaan edestä ja päätökset tehdään yhdessä. Haluan politiikassa tuloksia enkä vain puhua. Kannatan uuden EU-kansanäänestyksen järjestämistä, tuhannen euron kuukausituloja verovapaaksi ja lisää tiukennuksia maahanmuuttopolitiikkaan.

Johtajakokemus

Toimin Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajana vuosina 2011-2015. Osallistuin aktiivisesti puoluehallituksen kokouksiin. Tiedän kokemuksesta, miten puoluekoneisto toimii. Kannatan vahvempaa mediaviestintää vaalien välilläkin ja toimia erityisesti yhä useamman naisen saamiseksi mukaan puolueen toimintaan ja äänestäjäksi.

Kenttätyö

Valtakunnallisen järjestön puheenjohtajana, eurovaaliehdokkaana ja kansanedustajana olen tottunut kiertämään kenttää ympäri Suomen. Saan kentästä voimaa. Kannatan puolueen piirijärjestöille antaman rahoituksen perusteiden uudistamista.

Asiaosaaminen

Perussuomalaisten on oltava laaja-alainen vaihtoehto isänmaalle. Pitää tietää, mistä puhuu. Olen tottunut kertomaan ja keskustelemaan perussuomalaisesta vaihtoehdosta televisiossa, radiossa ja lehdissä.

 

On uuden kansanliikkeen aika. Pyydän luottamustasi olla sinun äänesi puoluejohdossa. Meidän Perussuomalaiset on Suomen johtava suomalaisten puolue.

simonelo

Kahden pojan isä. Espoon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vapaata markkinataloutta kannattava tolkun oikeistokonservatiivi. Autoilija. Videopelaaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu