Kovat ajat vaativat kovia tekoja

Olen ratkaisuni tehnyt. Perustelut on kuultu julkisuudessa useampaan kertaan. Kun laittaa palapelin palat yhteen niin syntyy kokonaiskuva. Sen pohjalta tein oman päätökseni. Setelit jäivät, mutta selkäranka pysyy. Likapyykki pestään ja sitten olen puhdas.

Minä elän valintojeni kanssa ja kannan niistä vastuun. Tulevaisuuteni on Siniset ja uuden toivon kansanliike. Kuten jo Veikko Vennamo aikanaan sanoi, "jokainen ihminen ja jokainen elämä on arvokas". Meillä on arvopohja johdonmukainen ja kunnossa.

Teimme jo kahdessa päivässä historiaa asettamalla itsemme tulilinjalle. Olen ylpeä ryhmästämme. Kaikilla edustajillamme asenne on rock, joten jos haluat kuulla vain yhden syväluotaavan haastattelun tilanteesta, kuuntele Radio Rockin Korporaation jätkien turinointi. Hauskaakin oli, kiitos.

​Haters gonna hate. Jos haluaa kavereita, ei pidä lähteä politiikkaan. En vihaa ketään. Vastaan vihaan rakkaudella ja isänmaan yhteinen etu menee oman edun edelle. Ymmärrän pettymystä ja kiukkua, mutta en ymmärrä silmitöntä vihaa. Olen kokenut, että tällainen viha avaa silmiä ja myönteisyys voittaa. Uusi poliittinen kotimme rakennetaan myönteisyyden ympärille.

Ylen gallupin 2,3 % ja Helsingin Sanomien gallupin 3,9 % ovat ensimmäisen viikon jälkeen erinomaisia lukuja tulevalta puolueelta. Lisäksi Iltalehden gallupissa joka viides suomalainen voisi äänestää Sinistä tulevaisuutta. Erittäin rohkaiseva alku uudelle liikkeelle, joka kerää kannattajakortteja.

Eilen hoidimme kuntoon alkoholilain uudistuksen lakiesityksen aikanaan Ylen A-Studiossa esittämälläni tavalla. Vuosi sitten sovitun pohjalta ja hallituksen esityksessä 5,5 prosenttia, mutta lain ensimmäisessä eduskuntakäsitelyssä voi esittää sitä korkeampia tai matalampia prosentteja. Oikeudenmukainen valinnanvapaus.

Tänään päätettiin parlamentaarisesti, että Yle-verosta vapautetaan lisää pienituloisia. Tuloraja nousee noin 14 000 euron vuosiansioon. 400 000 ihmistä vapautuu. Näin päästään tavoitteeseemme: suomalainen voi tienata noin tonnin kuussa puhtaana käteen.

Pidin hallitusohjelmaa hyvänä jo kaksi vuotta sitten ja pidän sitä edelleen hyvänä. Linjani ei ole muuttunut. En halua vain puhua, vaan saaada aikaan tuloksia. Ja niitä paukkuu listalle tasaiseen tahtiin.

Maanantaina perustettiin Sininen tulevaisuus -yhdistys. Nimi kuvastaa vakautta, rauhaa, uudistusmielisyyttä, tuloksellisuutta ja isänmaallisuutta. Yhdistyksen takana on Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän kansanedustajat.

Yhdistyksen rekisteröiminen puolueeksi vaatii seuraavaksi 5000 kannattajakortin keräämistä. Kortit on kerättävä perinteiseen tapaan paperisina ja henkilökohtaisesti allekirjoitettuina. Kortin voit tulostaa tästä linkistä:

http://www.sininentulevaisuus.fi/wp-content/uploads/2017/06/Kannattajakortti_A4_W.pdf

Täytä ja allekirjoita kortti, ja lähetä se alla olevaan postiosoitteeseen. Voit tietenkin tulostaa useammankin kortin, ja kerätä allekirjoituksia myös ystäviltäsi. Kortin allekirjoittaminen ei liitä sinua tulevan puolueen jäseneksi, vaan mahdollistaa ainoastaan puolueen rekisteröimisen. Kortin voi allekirjoittaa, vaikka olisi jonkin toisen puolueen jäsen.

Jos tarvitset kortteja valmiiksi tulostettuna tai sinulla on muuta kysyttävää, kirjoita siitä sähköpostiosoitteeseen kannattajakortit[at]sininentulevaisuus.fi

Kiitos ja hyvää juhannusta!

 

Postiosoite:

Simon Elo, 00102 Eduskunta

 

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu