Nyt on tavan kansan veronkevennysten aika

Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmä on tyytyväinen siihen, että valtion velkaantuminen taittuu vuoden 2018 budjetissa selvästi: tänä vuonna uutta lainaa otettiin 5,6 miljardia euroa ja ensi vuonna 3,4 miljardia euroa. Samaan aikaan vienti vetää ja työllisyys kohenee.

Hallituksen pitkäjänteisen työn tuloksena talouden käänne on tapahtunut. Nyt on huolehdittava oikeudenmukaisesta verotuksesta ja työttömäksi jääneiden tukemisesta työelämään.

Tuleva puolueemme Sininen tulevaisuus on keskiluokan verokapina. Varakkaat eivät voitelua kaipaa. Nyt on tavan kansan veronkevennysten aika. Työllisyyden kohentumisen vauhdittamiseksi ja ostovoiman turvaamiseksi pieni- ja keskituloisten työn verotusta on ensi vuonna kevennettävä.

Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmä korostaa erityisesti hallituksen toimia työllisyyden kohentamiseksi. Työvoimapalvelut saa 25 miljoonan euron lisäpanostuksen työttömien henkilökohtaisiin tapaamisiin, nuorisotakuuseen liittyvän Ohjaamo-toiminnan vakinaistamiseen ehdotetaan 5 miljoonan euron lisäystä ja nuorten työllistämiseen käytetty Sanssi-kortti ja yli 30-vuotiaiden palkkaamiseen suunnattu Duuni-kortti yhdistetään yhdeksi palkkatukikortiksi. Lisäksi opintotukeen lisätään huoltajakorotus alle 18-vuotiasta lasta huoltavalle opiskelijalle. 

Hallitus huolehtii myös isänmaan turvallisuudesta. Poliisien määrä vakiinnutetaan 7 200:n tasolle. Suojelupoliisia ja Rajavartiolaitosta vahvistetaan ja puolustusvoimille tulee 27 miljoonaa euroa lisää. 

Suomi voi hyvin, kun perheet voivat hyvin. Pieni- ja keskituloisten perheiden varhaiskasvatusmaksuja alennetaan. Maksuttoman varhaiskasvatuksen piiriin tulee 6700 perhettä lisää.

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu