Vihreillä on teollisuuden tappolinja

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto jakoi nousuhuumassa Ylen Ykkösaamussa hallituspaikkoja vaikka seuraaviin eduskuntavaaleihin on vielä puolitoista vuotta aikaa. Ei kannattaisi nylkeä karhua ennen kuin se on kaadettu.

Vihreät haluavat leikata kilometrikorvauksia ja nostaa rajusti teollisuuden sähköveroa, jonka pitäminen nykytasolla oli Sinisen tulevaisuuden keskeisiä tavoitteita hallituksen budjettiriihessä.

Vihreillä on teollisuuden tappolinja. Vihreät ovat kuin vesimeloni: päältä vihreitä, mutta punaisia sisältä.

Vihreät on erityisesti suurten kaupunkien vitsaus. Eilen oli Espoon kaupunginvaltuuston kokous, jossa Sinisten ryhmänjohtaja Jukka Kilpi esitti vuonna 2010 alkaneen "väliaikaisen" kuntaveron korotuksen poistamista. Kannatin Jukan hyvää esitystä. Demarit esittivät kuntaveron korottamista ja vihreät säestivät äänestyksessä kuin punatulkut. Lopulta esityksemme keventää verotusta hävisi äänin 66-7 ja nykytila jatkuu. Väliaikaisesta veronkorotuksesta on tullut Espoossa pysyvää.

Veronkorotus into tarttuisi myös Suomen hallitukseen, jos vihreät sinne joskus pääsee. Vai pitäisikö sanoa punavihreät? Meidän aikanamme tämä hallitus on keventänyt tuloverotusta 1,2 miljardilla eurolla. Keskiluokan verokapina on alkanut.

Sininen tulevaisuus on uskottava vastavoima Suomen talouden vaarantavalle viheraallolle. Me puolustamme teollisuutta ja autoilevaa suomalaista. Budjettiriihessä päätettiin seuraavalle kahdelle vuodelle autojen romutuspalkkiosta, autovero kevenee ja bensavero ei nouse.

Viheraalto tarkoittaa myös turvapaikanhakija-aaltoa Suomeen, sillä Aalto ei hyväksy hallituksen tekemiä kiristyksiä turvapaikkapolitiikkaan. Aalto sen sijaan hyväksyy kansalaistottelemattomuuden kielteisen päätöksen saaneiden turvapaikanhakijoiden palauttamista vastaan. Aalto myös poistaisi ulkomaisen työvoiman tarveharkinnan, josta Sininen tulevaisuus on pitänyt tiukasti kiinni suomalaisen duunarin hyväksi.

Poliisin tehtävä on hoitaa kielteisen päätöksen saaneiden turvapaikanhakijoiden palautukset. Miten pääministeripuolueeksi haikaileva voi hyväksyä laittomuudet?

Suomi on oikeusvaltio. Anarkia ei kuulu Suomeen oli sen toteuttajana sitten mikä poliittinen väri tahansa.

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu