Mitään ei voi hävitä, jos demareiden sijaan kokeilee Sinistä tulevaisuutta

Sininen tulevaisuus on rekisteröity puolueeksi. Olen iloinen siitä, että rekisteröintiprosessi on saatu päätökseen ja Suomen poliittisella kentällä on nyt virallisesti uusi, uudistusmielinen puolue.

Kiitän lämpimästi jokaista kannattajaamme ja kannattajakortin allekirjoittanutta. Teimme yhdessä poliittista historiaa. Suomeen syntyi uusi eduskuntapuolue. Vaikutamme täysipainoisesti Suomen hallituksessa. Satavuotiaan itsenäisen isänmaamme demokratia voi hyvin. Kannattaa hakea puolueen jäseneksi. Puoluekokous pidetään Tampereella 16. joulukuuta.

Sininen tulevaisuus on puolue, joka syntyi, kun toimimme toisin kuin meiltä odotettiin. Puhe on halpaa. Siniset ovat politiikassa saadakseen aikaan tuloksia.

Yhden asian liikkeen sijaan Siniset edustavat uutta toivoa ja vaihtoehtoa jokaiselle suomalaiselle. Me pystymme uskottavasti edistämään sekä kaupunkien että maaseudun hyvinvointia.

Olen iloinen siitä, että arvostusta yli puoluerajojen saanut työministeri Jari Lindström asettuu ehdolle sinisten ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi ja seuraavissa eduskuntavaaleissa Kaakkois-Suomen vaalipiirissä. 

Jarppa tietää kokemuksesta, että mitä on duunarin arki. Uskon sinisten saavan vahvaa kannatusta tavallisilta työntekijöiltä, jotka haluavat kevyempää verotusta. Ei tarvitse olla demari, jotta voi olla duunari. Sosialismi ei tee ihmistä autuaaksi.

Mitään ei voi hävitä, jos demareiden sijaan kokeilee Sinistä tulevaisuutta, mutta kaiken voi saada. Jopa toimittajat ovat huomanneet, että demareiden linja perustuu unelmahötölle.

Kuten Sampo Terho on osuvasti kuvaillut, siniset erottuvat sekä tyyliltään että sisällöltään kaikista puolueista:

"RKP:stä meidät erottaa se, että he ovat Freudenthalin työn jatkajia, me Snellmanin työn jatkajia. Demareista se, että haluamme purkaa sääntelyä ja sosialismia. Keskustasta ja kokoomuksesta se, että olemme pienyrittäjien puolue."

Pidän mahdollisena, että sininen rivimies, ulkoministeri Timo Soini asettuu vielä ehdokkaaksi vaaleissa. Mies sai 29 000 ääntä Uudellamaalla viime eduskuntavaaleissa. Eivät ne äänet ole mihinkään kadonneet.

Samoin kun eivät ole kadonneet esimerkiksi Vesa-Matti Saarakkalan, Maria Lohelan, Ari Jalosen, Tiina Elovaaran tai Kari Kulmalan saamat äänet. Siniset edustajat ovat ansainneet luottamuksensa ja se mitataan aina vaaleissa. Sininen tulevaisuus on myönteinen monikärkiohjus. Suomalainen kansanvalta toimii ja voi hyvin.

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Kahden pojan isä. Yhteiskuntasuhdepäällikkö. Espoon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vapaata markkinataloutta kannattava tolkun oikeistokonservatiivi. Autoilija. Videopelaaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu