Sinisten puoluekokous

Kiitos kaikille osallistuneille kaikki odotukset ylittäneestä Sinisen tulevaisuuden puoluekokouksesta. Koskaan ei ole tuntunut yhtä hyvältä olla mukana kuin lauantaina. Kiitos myös Tampereen kaupungille vieraanvaraisuudesta.

Sain kunnian johtaa kokousta yhdessä Petteri Leinon kanssa. Kokoukseen osallistui 234 ihmistä, mikä oli enemmän kuin olimme odottaneet. Tupa oli täynnä. Tunnelma oli niin vapautunut ja iloinen, että Tiina Elovaara keksi sille nimenkin: ”Tampereen henki” kantaa.

Onnittelut puoluejohtoon valituille Sampo Terholle, Matti Torviselle, Jari Lindströmille, Tiina Elovaaralle ja Tiina Ahvalle. 60-, 52-, 40-, 32- ja 22-vuotiaita. Läpileikkaus suomalaisista. Teillä on kaikki mahdollisuudet onnistua. Kansankielellä vaan ei kansaa jakaen. On uskallettava ottaa kantaa ja mennä omalle epämukavuusalueelle. Ilmaiseksi ei saa mitään.

Kokeneet ketut kuten Timo Soini ja sinisiin juuri liittynyt Raimo Vistbacka saivat kokousväeltä ansaitsemansa tunnustuksen. Soini pääsi yllättämään minutkin kertoessaan harkitsevansa ehdokkuutta eduskunta- tai eurovaaleissa. Kyllä siitä muutaman lehtijutun sai kirjoitettua.

Median osalta puoluekokous sujui samaan tapaan kuin kaikkien muidenkin puolueiden. Paikallinen maakuntalehti teki laajan jutun ja iltapäivälehdissä pohdittiin pessimistinen näkökulma. Taattua tommiparkkosta. Vapaassa maassa vapaa lehdistö kukkii. Onneksi on kuitenkin vielä uskoa asiaansa eikä maata johdeta sivusta.

Tämä vuosi ja erityisesti syksy on ollut minulle raskas. Elämässä täytyy pystyä tekemään koviakin päätöksiä, perustella ja mennä eteenpäin.

Suomi rauhoittuu pian joulun viettoon. ​Joulun sanoma on uuden toivon syntyminen. Sen äärelle kannattaa hiljentyä ja levätä perheen kanssa. Toivoa on aina, sillä se on meille annettu.

 

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu