Missä EU, siellä sosialisti

EU-komission tekemä karmaiseva budjettiesitys tarkoittaisi Suomen EU-maksuosuuksiin jopa 4,5 miljardin euron nousua kuuden vuoden aikana. Valtava summa. Siniset eivät hyväksy komission esitystä.

EU:n budjettiesitys on saanut hyväksyvää hyminää eduskunnassakin. Taustalla on oikeutettukin huoli maataloustukien leikkaamisesta. Satojen miljoonien maataloustukien saamiseksi haluttaisiin maksaa EU:lle jopa 4,5 miljardia euroa enemmän. Ei kai se voi olla keskustapuolueen linja?

Sinisten mielestä EU:n maataloustukien mahdollinen leikkaus täytyy hyvittää kansallisella tuella. Maksetaan Suomessa tukea suoraan suomalaisille maanviljelijöille. Sininen linja.

 

Olen hämmästynyt siitä, että punavihreiden selvin numeroin kaatuneessa välikysymyksessä vastustetaan nuorten töihin pääsyn helpottamista ja pienyrittäjien aseman parantamista.

Sininen tulevaisuus tahtoo, että pitkään työttömänä olleet nuoretkin saavat mahdollisuuden. Ja tätä oppositio vastustaa.

Kun on puhdas ja aatteellinen, on ahdas ja puutteellinen. SDP on ylikunnossa. Vuosi on politiikassa pitkä aika. Suomessa elää maailman onnellisin kansa, jolla on onneton oppositio.

Välikysymyksen on allekirjoittanut myös Perussuomalaiset, joiden puheenjohtaja kertoi vuosi sitten kannattavansa jopa työehtosopimusten yleissitovuudesta luopumista. Tämä hallitus ei yleissitovuutta riko. Rkp ja kristillisdemokraatit eivät allekirjoittaneet sosialistipropagandaa. On syntynyt punaviherpersut.

Siniset jatkavat vennamolais-soinilaista työn ja pienyrittämisen linjaa.

 

Punavihreät ovat vastustaneet kaikkia työllisyyttä lisääviä toimia. Demari käy kalliiksi suomalaisen lompakolle jo kotimaassa. Vielä kalliimmaksi demari uhkaa käydä suomalaisen lompakolle Euroopassa.

Demarien puheenjohtajan Antti Rinteen kotimaan vaalilupausten hintalappu on veronmaksajille vähintään yli kaksi miljardia. Nyt on uhkana mennä jopa 4,5 miljardia lisää Suomesta EU:n kirstuun. Demarien siunauksella. Missä EU, siellä sosialisti.

Budjettineuvottelut EU:ssa ovat pitkä kuin nälkävuosi kestäen jopa vuoteen 2020 asti. Punavihreät ovat valmiit antamaan lisää riihikuivaa EU:lle. Sininen tulevaisuus tarjoaa kansalle seuraavissa eduskuntavaaleissa selvän vastauksen:

EU-lisälaskua ei makseta.

Sininen tulevaisuus on EU-kriittinen puolue, jolle ei riitä unioni vain arvoyhteisönä. EU:sta täytyy olla suomalaiselle käytännön hyötyä. Taloudessa ja turvallisuudessa.

Kurjuus luo sosialismia. Sosialismi luo kurjuutta. Opposition vaihtoehto on punavihreä konkurssi. 

Kuka maksaa hypyn punavihreään tuntemattomaan?

Sinä maksat.

simonelo

Kahden pojan isä. Espoon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vapaata markkinataloutta kannattava tolkun oikeistokonservatiivi. Autoilija. Videopelaaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu