Uudistusmielinen konservatiivipuolue

Suomessa on vahva konservatiivinen pohjavire. Perhe on suomalaisille tärkein asia. Suurin osa konservatiiveista on maltillisia. Konservatismissa ei ole mitään hävettävää. Siniset uskaltavat puolustaa konservatiivia.

Riippumattomat siniset haluavat uudistaa pitäen kiinni perinteistä. Homehtuneita rakenteita on uskallettava ravistella. Uskomme kevyempään valtioon ja vähäisempään sääntelyyn kuin mitä länsimaat ovat vuosikymmeniä sosialistisen sääntelytulvan alla tottuneet kestämään ja kantamaan.

Euroopassa olemme osa konservatiivien ja uudistajien liittoumaa, johon kuuluu esimerkiksi Britannian konservatiivipuolue. Kansainvälisyys on meille luonteva osa elämää. Puheenjohtajamme Sampo Terho on toiminut europarlamentaarikkona.

Sininen tulevaisuus on suomalaisten enemmistön linjalla: EU:ssa ollaan ja yhteistyötä tehdään, mutta kaikkea Brysselistä tulevaa ei pidä ottaa annettuna. Kun Britannian kaltainen iso jäsenmaa lähtee niin ei voi olla niin, että EU:n budjetti vain nousee. EU-lisälaskua ei makseta.

Sinisten tavoitteita ovat muun muassa seuraavat:

– Sininen perusturva kaikille
– Käänteinen tulovero pienituloisille palkansaajille
– Ansiosidonnainen työttömyysturva kaikille
– Tuloverotuksen keventäminen
– Kevennetään verotusta autoilijoilta
– Pieniin työ- ja kansaneläkkeisiin tasokorotus
– Kotihoidontuki säilytetään
– EU-lisälaskua ei makseta
– Turvapaikkakäsittely EU:n ulkopuolelle

Demarit ovat alkaneet jo asettelemaan itselleen pääministerin hattua. Ei kannata nylkeä karhua ennen kuin se on kaadettu. Suomalaisten on kuitenkin huomattava, että punavihreä vaara uhkaa. Siniset haluavat estää punavihreän hallituksen. Se on vastuumme isänmaalle.

SDP ei tule perumaan yhtään tämän hallituksen leikkausta, mutta voi pilata useita tämän hallituksen tekemiä hyviä uudistuksia.

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu